Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (11/45) > >>

Nitefish:
A właśnie Puszek, możesz gdzieś opisać sposób gry CVA? Jeśli gdzie to jest na centrali to zapodaj linka bo jestem ciekaw.

SokoleOko:
Pouczasz byłego członka Ushra'Khan na temat Providence? :D

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 11:55:31 ---Czyli wedle twoich słów przynależnośc do jakiegoś aliansu to kurwienie się? oj..oj... to se właśnie pojechałeś  ;D

--- Koniec cytatu ---

O kurwidołku napisałeś pierwszy. Ja w odróżnieniu od Ciebie jestem częścią aliansu mającego 1400+ charów (+ pety, + meatshield - tak, wiem, RPG, wolne Providence, ale w kategoriach Eve to pety i meatshield). Możesz sobie trąbić na temat tego jakie to CVA jest specyficzne, a prawda na dzień dzisiejszy jest taka, że jest to sov-holder jak każdy inny (=safety in numbers) a co gorsza, świadom faktu, że trzyma Providence tylko dlatego, zeby AAA miało gdzie roamować. Bo wystarczy, że AAA pstryknie palcami i nie ma Was w Providence, prawda? A może coś się zmieniło i prowadzicie samodzielną politykę? Lol, jesteście odpowiednikiem indiańskiego rezerwatu w USA :D

Krótko mówiąc, Puszek, po prostu nie pouczaj mnie na temat kurwidołków i zmian polityki, bo nie masz cienia podstawy ku temu.

VonBeerpuszken:
No straszne, ktoś śmie pouczać samego Sokoleoko, z UK... strasznego UK latającego do dziś Vagabondamni z cloakiem  :D Mieszkałem juz w Provi gdy Ty ledwie o UK usłyszałeś.
Ależ ja nigdzie nie piałem że CVA nie jest sovholderem, RPG tego aliansu jest ściśle powiązane z sov, od zawsze, więc w czym zarzut?
Nie wiem czy AAA pstryknie palcami, czy nie, mało mnie to obchodzi czy CVA istnieje dla roamowania AAA, fajnie że przylatują, jest się czasami z kim pobić i nie trzeba latać w cholere daleko do nich :D
A to że "twój" alians ma ileś tam członków, petów itp... o czym ma świadczyć? Bywałem w większych, licytujemy sie dalej? tylko po co...
A z tym pouczaniem biedaku to się już zapętliłeś... przydałby sie ktoś kto rzeczywiście by cie pouczył pewnych spraw, ja na pewno nie, nie mam cierpliwości

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 12:36:56 ---No straszne, ktoś śmie pouczać samego Sokoleoko, z UK... strasznego UK latającego do dziś Vagabondamni z cloakiem  :D

--- Koniec cytatu ---

Nie, raczej tego, który wystawiał 20-30% liczebności flot AAA w czasie Providence War. Fakt, faktem.. dziś Ushra'Khan to jest żart, ale myślę że CVA nie zapomniało tamtego Ushra'Khan.

Jeśli nie potrafisz zrozumieć jaka jest różnica między nami - odsyłam na stronę DWISH.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 12:36:56 ---przydałby sie ktoś kto rzeczywiście by cie pouczył pewnych spraw

--- Koniec cytatu ---

Lol, bring it on :P

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 14, 2012, 12:51:25 ---
Lol, bring it on :P

--- Koniec cytatu ---

Lekcja 1: jak nie dac sie strollowac RPGowcowi z CVA

8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona