Śmietnisko > Flamewar
Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 13, 2012, 22:54:47 ---Zlituj się, bo bredzisz.
"Podobania się jakiemuś aliansowi" - wtf? Jesteśmy częścią Pure Madness, więc logiczne że działamy według ich reguł. Są wobec nas konkretne oczekiwania, które przekładają się na "standing orders" korporacyjne.
--- Koniec cytatu ---
Sokole, ja wiem że ktoś kto ma odmienne zdanie od Ciebie, zawsze bredzi.
Z tego co wiem bycie na trialu to jeszcze nie bycie częścią aliansu, zabranianie pilotom jakiś samodzielnych akcji tylko dlatego że "robią plamy na killboardzie" JEST próbą przypodobania się (kosztem dobrej zabawy i własnych zasad) swoim przyszłym mocodawcom. Do tego jeśli korporacja sprzedaje swoje ideały za kawałek ciepłego kurwidołka gdzie może spokojnie pokerbirzyć, to jak to można nazwać?
Chciałem bardzo zacytować Twoje zapowiedzi powstania "nowego i świerzego" korpa, w którym nie ma miejsca na politykę, SOV (tak wiem, w NPC 0.0 Sova nie ma, ale kontrolowanie jakiejś jego części jest praktycznie tym samym) o kerbirce nie wspomne :P, ale wszystkie wątki zostały usunięte.
Gdzież te ideały się podziały?
Mnie tam zajedno czy DWISH przetrwa czy nie, ale czasami warto posłuchać innych, którzy mają w pewnych dziedzinach więcej doświadczenia.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 07:35:53 ---Z tego co wiem bycie na trialu to jeszcze nie bycie częścią aliansu
--- Koniec cytatu ---
http://evemaps.dotlan.net/alliance/Pure_Madness./corporations
--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 07:35:53 --- zabranianie pilotom jakiś samodzielnych akcji tylko dlatego że "robią plamy na killboardzie" JEST próbą przypodobania się (kosztem dobrej zabawy i własnych zasad) swoim przyszłym mocodawcom.
--- Koniec cytatu ---
Nie jest. I nie uważamy U.MAD za "mocodawców", jesteśmy częścią tego teamu.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Maj 14, 2012, 07:35:53 ---Do tego jeśli korporacja sprzedaje swoje ideały za kawałek ciepłego kurwidołka gdzie może spokojnie pokerbirzyć, to jak to można nazwać?
--- Koniec cytatu ---
I jest właśnie kompletna brednia. Skąd to się u Ciebie bierze? Jaki znów "ciepły kurwidołek"? U.MAD kontroluje jeden system, który jest przelotówką sąsiadującą bezpośrednio z sov-space (Cloud Ring). Na miejscu mamy dokładnie zero źródeł dochodu.
Dla porównania, w Ineluctable mieliśmy do dyspozycji bezpieczną konstelację poza zasięgiem hot dropów. I teraz mówisz mi , ze "sprzedaję swoje ideały za kawałek ciepłego kurwidołka?"
Swoją drogą, trzeba nie mieć za grosz samokrytyki, żeby będąc członkiem CVA pouczać innych o "ciepłych kurwidołkach" :P
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 14, 2012, 10:29:29 ---
Swoją drogą, trzeba nie mieć za grosz samokrytyki, żeby będąc członkiem CVA pouczać innych o "ciepłych kurwidołkach" :P
--- Koniec cytatu ---
Zlituj sie, w Providence nawet White Noise. umarło z głodu i się stamtąd wyniosło po miesiącu. ^^ Raciej "ciepły biedaszyb".
SokoleOko:
Kładę nacisk na słowo "ciepły" (pod osłoną Provibloba). To że ktoś się kurwi za marne pieniądze to inna sprawa :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 14, 2012, 11:12:44 ---Kładę nacisk na słowo "ciepły" (pod osłoną Provibloba). To że ktoś się kurwi za marne pieniądze to inna sprawa :)
--- Koniec cytatu ---
I widzisz chopie? Cytując klasyka - w dupie byłeś gówno widziałeś ;D Mieszkam w Provi, bo CVA proponuje całkiem inny sposób zabawy niż cała reszta EVE, nie chodzi o staty, nie chodzi o posiadanie bogatych terenów, bawią się w RPG, jakie, jeśli nie wiesz, poszukaj. I dlaczego akurat z uporem maniaka Providence? Też poszukaj, łatwo znaleźć.
Czyli wedle twoich słów przynależnośc do jakiegoś aliansu to kurwienie się? oj..oj... to se właśnie pojechałeś ;D
No i panie kolego nikogo nie pouczam, wytykam jedynie brak niekonsekwencji, ja przynajmniej nigdy nie krzyczałem że nie interesuje mnie polityka czy kerbirka, a po cichu robiłem całkiem odwrotnie, w dodatku sie tego wypierałem ;)
No i panie... wytykasz koledze że na korpowym sypnął kurwami a sam piszesz publicznie o kurwieniu się? Ty to masz klasę ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej