Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (42/45) > >>

mpp:

--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 16, 2012, 13:51:57 ---Sokół czai doskonale, bo latał w takich flotach wielokrotnie i to bynajmniej nie jako "F1 pusher", ale często jako T3 support, co było najbardziej wymagającą rolą w takim NCDOT.

Problem polega na tym, że w takich blobach - żebym nie było gołosłownym, floty w których latałem miały 150-250 pilotów - nie masz żadnego wpływu na to czy giniesz czy nie. Jeśli podkręcimy skalę jeszcze bardziej - do powyżej 500v500 i przy działającym TiDi okazuje się, że DPS na primary jest taki, że cel spada niezależnie od liczby logistyków, którą ma za plecami.

Sorry, ale ja się na takiego "chińskiego piechociarza" nie nadaję i dlatego nie uważam tego za fun. Kiedyś, w epoce sniper BS-ów jeszcze aż tak się tego nie czuło - tu indywidualne umiejętności pomagały sporo (warp out kiedy trzeba, umiejętności w walce w lagu). Dziś kiedy DPS robi anchor... ech.

--- Koniec cytatu ---

bez obrazy ale z twoim podejściem ciekawe za ile quitniesz eve
albo za ile bedziesz prosił zsuriama o vouch do 0utbreakow ;p

poza tym sokół chyba nie czytał czesci moich postow taktujacych o spawnie mniejszych liczb ;p

Colonel:
Temat zboczyl na : " my chcemy armii "
Macie przecież - milicja amaru, dużo ponoć Polaków i zajebistosci.

Mi na przykład dobrze sie lata w small scale, wsród ludzi którzy nie podnoszą mi ciśnienia ...
Mamy swój sposób na życie, jest nim wieczna pogoń za nieosiagalnym...
Czyli jak zarobić nie pracując

Polecam !

Theronth:

--- Cytat: mpp w Czerwiec 16, 2012, 13:57:43 ---bez obrazy ale z twoim podejściem ciekawe za ile quitniesz eve
albo za ile bedziesz prosił zsuriama o vouch do 0utbreakow ;p

poza tym sokół chyba nie czytał czesci moich postow taktujacych o spawnie mniejszych liczb ;p

--- Koniec cytatu ---
Trzeba trochę pracy włożyć, ale bitki można dostać codziennie od sov holderów. Weźmy takich Sniggerów i TEST kilka miesięcy temu. Nie dało się ruszać po 6VDT-H i okolicach, bo wszędzie był ktoś od nich. A to co wkurwia żyda najbardziej, to gdy nie może żydzić. I żyd chce wykopać intruzów, żeby spokojnie wybawiać świat od npc piratów.
 Zaadaptowaliśmy to i dzień w dzień, przez kilka tygodni nękaliśmy ESG (R.I.P.), którzy akurat siedzieli w konstelacji Fontanny przy Aridii. Kampy w SB, stawianie Dick Star (small tower z samym ECM) w ich home systemie, avoxy na TEST poprzez wpuszczone do nich alty. Znienawidzili nas do tego stopnia, że codziennie wydokowywali wszystko co mieli tylko po to żeby nam nakopać. Ale walczyli. W końcu Elite Space Guild się rozpadło, bo TEST miał już dość ich nieudolności, ale do tego czasu zapewnili nam tonę rozrywki.

mpp:

--- Cytat: Colonel w Czerwiec 16, 2012, 14:33:22 ---Temat zboczyl na : " my chcemy armii "
Macie przecież - milicja amaru, dużo ponoć Polaków i zajebistosci.

Mi na przykład dobrze sie lata w small scale, wsród ludzi którzy nie podnoszą mi ciśnienia ...
Mamy swój sposób na życie, jest nim wieczna pogoń za nieosiagalnym...
Czyli jak zarobić nie pracując

Polecam !

--- Koniec cytatu ---

PS: zacna nazwa ally lol jeszcze powinniscie korpa nowego do holdowania dac ala kutarate ;p

ta policja :] jedyne co dobrego zrobiła to złamała kark oddzie na bramie w amamake a tak to co ? ;>  whoring na wszystko do okola

ciekawe jak to bedzie wygladać jak pl skonczy kontrakt i wroci do okolic ambukkake znowu bedzie sie wszystko kitać do okola [;

moze to i dobry motyw na bitki ale jakoś milicja nie przypadla mi do gustu

RobekPL:

--- Cytat: mpp w Czerwiec 16, 2012, 15:11:15 --- whoring na wszystko do okola

--- Koniec cytatu ---

wez sprecyzuj co masz na mysli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej