Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (35/45) > >>

Gaunt:
Wystarczy żeby podbić i go zacząć gwałcić neutami  :-*

mpp:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 14:19:53 ---R4kez, krótka piłka: pokaż logi albo GTFO. Cokolwiek, gdzie komuś ubliżam. Albo inny "zjebany mail".

Masz tę przewagę, że jestem po formacie i wszystkie moje logi "przeminęły z wiatrem".

--- Koniec cytatu ---

tja skąd ja to znam to też był powód dla którego rozwiązałem swojego korpa bo
"zjebane maile" i żale z dupy..... a nikt nie chciał pew pew tylko jebanie misji na iski

a teraz się śmieją, że siedze w peciarni pl'i a to chyba byl strzal w 10 bo polskie community jakie kolwiek by nie bylo
ssie pałe po same bile

\o/

Nitefish:

--- Cytat: mpp w Czerwiec 15, 2012, 10:49:26 ---tja skąd ja to znam to też był powód dla którego rozwiązałem swojego korpa bo
"zjebane maile" i żale z dupy..... a nikt nie chciał pew pew tylko jebanie misji na iski

a teraz się śmieją, że siedze w peciarni pl'i a to chyba byl strzal w 10 bo polskie community jakie kolwiek by nie bylo
ssie pałe po same bile

\o/

--- Koniec cytatu ---

Mówiąc delikatniej teraz PL community jest po prostu zorientowane na rolnictwo, kiedyś co drugi chciał zabijać. Ciekawe skąd taka zmiana.

Xeovar:

--- Cytat: Nitefish w Czerwiec 15, 2012, 11:30:20 ---Mówiąc delikatniej teraz PL community jest po prostu zorientowane na rolnictwo, kiedyś co drugi chciał zabijać. Ciekawe skąd taka zmiana.

--- Koniec cytatu ---

PvPerzy mają znacząco wyższy wskaźnik ADHD oraz dużo krótszy "attention span" ;)
Co powoduje że od dawna już grają w WoT, HoN, LoL, BF, CoD czy co tam teraz jest na topie (bo chyba wyjątkowo nie D3 ;) )

EVE to pvp dla cierpliwych, a nie dla ludzi co od razu chcą walczyć i jak zginą to szybko wrócić do walki - sami wiecie że EVE to jak w RLu, każdy roam/cta/op to godziny nudy, zbierania się, czekania, czajenia się, polowania na cele i ich baicenia czy też lania struktur - a potem 5-10 min akcji - i to jak sfarci.

Z drugiej stronie, nie da się ukryć że CCP nie robi rzeczy które by ich zatrzymywały w grze... gdzie dynamicznie zmieniająca się sytuacja polityczna, gdzie zmieniające się warunki walki itp itd.... ostatnio do gry wrócił jeden ze znajomych pvperów, to mówił że potrzebował 2 lata przerwy żeby wrócić do gry, bo wcześniej było zbyt tak samo i nudno...
Balans balansem ale to nie rozwiąże problemu statyczności świata

Nitefish:
Zmierzam do tego, że ludzie nie organizują już podbojów i ciekawych akcji tak jak dawniej (nie tyle). Teraz po prostu ludzie od początku gry zadowalają się rolnictwem.

Roamy są różne, czasami masz od razu akcję, czasami nie masz nic, a czasami dostajesz po łapkach. Tak czy siak nie powiesz mi, że te "15 minut akcji" nie jest bardziej intrygujące niż kopanie czy zbieranie planetek.
Tam dopiero jest wszystko powtarzalne.

Jeśli chodzi o pvp'erów to bardzo wielu z nich prowadzi jakąś działalność poboczna taką, o jakiej piszesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej