Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (25/45) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Maj 28, 2012, 00:22:43 ---Tjaa tylko jak tymi pazurkami nie trafi we frejke póki ta jest daleko to będzie ładnie drapać tymi pazurkami po KB na czerwono rzecz jasna.

--- Koniec cytatu ---

Po to robi 5k m/s żeby sobie radzić z fregatami.

--- Cytat: SokoleOko w Maj 28, 2012, 00:28:06 ---Ja mówię, że Cynabal powinien mieć autocannony (i tak, być lepszą Vagą), bo mam prawie 1200 killi w tym shipie, a straciłem tylko 5 sztuk (przez 27 miesięcy).

--- Koniec cytatu ---
Wiecie, nie każdy musi rozumieć jak działają niektóre setupy.. I to jest jak najbardziej ok.. Delikatnie lepsza vaga jest po prostu marnotrawieniem możliwości tego statku.

Doom:

--- Cytuj ---Ja mówię, że Cynabal powinien mieć autocannony (i tak, być lepszą Vagą), bo mam prawie 1200 killi w tym shipie, a straciłem tylko 5 sztuk (przez 27 miesięcy).
--- Koniec cytatu ---
A jaki ich procent to solo kile? ;D

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Maj 28, 2012, 08:43:27 ---A jaki ich procent to solo kile? ;D

--- Koniec cytatu ---
Aż mi się przypomniał pewien okres w dziejach wątku "najśmieszniejsze i najgłupsze" :P

Doom:
Ja przez solo rozumiem jeden statek, nie ja, mój alt w comandzie z linkami, mój drugi alt z probami i kolejne 3 w logistykach w tym jeden z cyną dla ostatniego który siedzi w superze na wypadek jakby źle było :P

Teretalu:
Kolejny haterski topic  8)

Sokół dalej widzę zapisuje kolejne strony w swojej "EvE Book" ale trzeba przyznać, że niezła się z tego komedia robi  ;D

Nie jest prawdą, że w pojedynkę nie można robić wszystkiego w EvE, ofc że można. Możesz solo ENGEJDŻOWAĆ ( :D) gangi 5-10 osobowe i wychodzić z tego zwycięsko, można nawet zalogować sobie parę superów i solo zrobić capital fight a nawet można solo czyścić C6, znam ludzi którzy w pojedynkę robią wszystkie wyżej wymienione rzeczy. Wszystko zależy jak kto interpretuje słowo solo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej