Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (24/45) > >>

MiltisUmbrae:
Tjaa tylko jak tymi pazurkami nie trafi we frejke póki ta jest daleko to będzie ładnie drapać tymi pazurkami po KB na czerwono rzecz jasna.

SokoleOko:

--- Cytat: R4kez w Maj 27, 2012, 21:48:49 ---Sokoleoko jesteś jak grzyb na ścianie , rozrastasz się do niewyobrażalnych rozmiarów , wszędzie cie pełno... tryskasz zajebistością i wszechwiedzą.
Każdy kto ma inne poglądy jest negowany lub prostowany , prawdziwy cynabal lata tylko na autocanonach ,a prawdziwy drejk na dampach...   

--- Koniec cytatu ---

Ja mówię, że Cynabal powinien mieć autocannony (i tak, być lepszą Vagą), bo mam prawie 1200 killi w tym shipie, a straciłem tylko 5 sztuk (przez 27 miesięcy). Ty - od października zeszłego roku zdążyłeś już wdupić 6 Cynabali i masz 254 kille total (za eve-kill). 

No i z czym do ludzi? W jaki sposób możesz uzasadnić swoją "rację"? Co Ty w ogóle sobą reprezentujesz, żeby mnie oceniać?

Możesz sobie najwyżej wcisnąć "-rep", żeby się lepiej poczuć :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Maj 28, 2012, 00:22:43 ---Tjaa tylko jak tymi pazurkami nie trafi we frejke póki ta jest daleko to będzie ładnie drapać tymi pazurkami po KB na czerwono rzecz jasna.

--- Koniec cytatu ---
Wszystko ma swoje zalety i wady, na AC znów musisz podlecieć na tyle blisko że jest zagrożenie punkta, wtedy też się robi czerowno na KB  ;) z dystansu to będzie też tylko drapanie lakieru.
Podstawowa zasada, nie ma jedynego słusznego setupu, w jednej sytuacji się sprawdzi na AC, w innej na artylerii, trzeba tylko umieć to odpowiednio zastosować.
Czasami przeglądam sobie killboard, cynabal na AC jest jednym z najczęściej spadających statków  :P
Znowu patrząc na kb VOODOO (z tego co wiem latają w większości na artylerii) spadków tych jest niewiele. Coż, latanie na artylerii wymaga troszkę więcej umiejętności niż lock, orbit, F1  :P
A to że ktoś najebał 1200 zestrzeleń jakimś setupem, w gangu oczywiście z kolegami, nie znaczy że dany setup jest jedyny słuszny.

Kira Korpii:
Kiedys jak latalem cynabalem to tez uwazalem ze artki sa lepsze dla cynabala ;p dps praktycznie taki sam tylko.... na jakim optimalu :) Tu nawet nie chodzi o przezywalnosc, tylko wlasnie jak mozesz zaaplikowac swoj damage i przyczynic sie do kma ;]

CATfrcomCheshire:
Najlepiej wcisnac na artycynabala medium neuta (da sie) i set dron jammujacych - wtedy nawet jak sie cos spieprzy i da sie podejsc frytce, to da sie spieprzyc. Ale generalnie jak sie ma defaultowo zaladowane ammo z bonusem do trackingu, to na przepalonym mwd najczesciej da sie kontrolowac dystans na tyle dlugo, zeby natreta odstraszyc - po pierwszej salwie jak zapika shield wiekszosc fregat panikuje i odpuszcza, druga moze byc smiertelna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej