Śmietnisko > Flamewar

Sokole vs reszta galaktyki - było [Odp: TNQ - Inne]

<< < (23/45) > >>

R4kez:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 27, 2012, 13:09:20 ---I nie rysuj proszę jakiś zamordystycznych wizji - nikt w DWISH nie zbierał opierdolu, nikt nad nikim nie stał żeby wyrobił normę. Incydent, który stał się początkiem tego wątku, był odosobniony i dla mnie dość zaskakujący.

--- Koniec cytatu ---

Co za słodkie pierdzenie... 

--- Cytat: SokoleOko w Maj 27, 2012, 13:50:03 ---Spaść po dobrej walce - jasna sprawa :)

--- Koniec cytatu ---

SokoleOko spada to jest wszystko ok. spada corpowicz DWISH to dywanik i zjebka...
1 Pan jest najmądrzejszy...
2 Pan ma zawsze racje...
albo i nie zawsze... ale wtedy patrz pkt 1

--- Cytat: SokoleOko w Maj 27, 2012, 13:09:20 ---Zanim przyszedłem do Eve, stworzyłem i prowadziłem z sukcesem duży polski multigaming. Tam to dopiero była "napinka" i "normy do wyrobienia", ale z drugiej strony, grupa naprawdę świetnych ludzi. Do Eve przyszedłem raczej z nastawieniem "kerbirskim" - pograć solo, raczej nie walczyć. No, ale szybko okazało się, że to ssie a PvP jest fajne, bo nie sztucznie zbalansowane jak w FPS-ach, w które do tej pory grałem (Vietcong -> America's Army -> Call of Duty: Modern Warfare). W Eve nie brak ludzi, których nie interesuje kręcenie statkiem w stacji czy farmienie - oni szukają dobrych bitek. Zwróć uwagę - nie przypadkowych killmaili, tylko bitek.

--- Koniec cytatu ---

Co to znaczy stworzyłem?  Podaj nazwę multigamingu...skoro masz się czym chwalić... Pewnie też był zamordyzm i zjeby po meczach, w końcu mieli Cie dość i dostałeś eksmisje ??
I nawet nie wspominaj mi o interesujących bitkach w DWISH bo puszczę pawia... No chyba ,że strzelanie Drejkami z 70km lub Rokhami z 90km jest dla Ciebie takie ekscytujące.

--- Cytat: SokoleOko w Maj 26, 2012, 22:34:08 --- U.MAD okazało się niewypałem. Pierwsze kilka dni było super, a potem zaczęły się problemy. Z dnia na dzień coraz bardziej wychodziło że to nie jest to czego oczekiwaliśmy - generalnie można powiedzieć, że Pure Madness jest za bardzo zapatrzone w Rooksów, a szeregowi memberzy nie mają za grosz tej zadziorności, żeby gdzieś polecieć i coś zabić jak nie ma głównego FC.
Cóż, przeprowadzka była moją decyzją, która okazała się błędna. Wobec ogólnego "zmęczenia materiału" zrobiliśmy sobie więc przerwę do jesieni i potem zobaczymy co dalej. Ja nie mam parcia na bycie CEO albo szefem aliansu. Na razie bawię się w RvB (i zbieram w dupsko, lol).

--- Koniec cytatu ---

http://pure-madness.eu/0os827nq/?a=home

Ja tam widzę wiecęj killi  w małych gangach i solo niż w blobie z FC, w TOP10 Pure Madness nie ma nikogo z DWISH więc chyba ostatni miesiąc było kiszenie stacji albo zakaz wylotów...
Owe zmęczenie materiału to chyba irytacja Twoją osobą i sposobem uprawiania PVP .

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 26, 2012, 14:12:23 ---Pure Madness jest ideologicznie tożsame z DWISH (no sov, no standings), ma liczby, ma doskonały intel i bardzo dobrą organizację wewnętrzną (w końcu to Niemcy) plus widać, że latanie sprawia im fun. Decyzja była więc prosta.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Casa Rankor w Kwiecień 27, 2012, 02:19:13 ---Bardzo kiepski wybor, pure madnes to tylko blob, nie maja dobrych pilotow, bardzo ladnie sie ich bije, w dodatku ustawiaja blekitny kolor z kazdym kto ma tytka. Tytka tez posiadaja ktorego jezeli chca uzyc to w "razie czego" obstawiaja sie innymi alliancami np. R&K. Krotko mowiac wpadles jak sliwka w kompot.

--- Koniec cytatu ---

Trial się skończył dostaliście buta z PureMadness bo z 2-3 aktywnymi pilotami w 00 to sobie możesz...
CEO DWISH został twój alt , Ty olałeś pozostałych i poszedłeś się wymądrzać do RVB
I tak kończy się historia o  człowieku ,który w miesiąc popsuł dobry Alliance i Corp...

Korporacja to ludzie... a nie Ty - jak to zrozumiesz to może kiedyś Ci się uda.

Theronth:
:popcorn:

Nic tylko wrzucić w google translate i  dział FW oficjalnego forum.

SokoleOko:
R4kez, w dupie byłeś i gówno widziałeś. Lataj sobie arty-cynabalem na zdrowie i głowy ludziom nie zawracaj. Nie ja jeden odetchnąłem po Twoim odejściu.

Wszystkie posty napisane powyżej nie są żadnym damage control, bo nie ma żadnej potrzeby zamiatania niczego pod dywan. Napisałem jak było. Nie jest wielką sztuką uzyskać potwierdzenie tego wszystkiego jeśli kogoś aż tak to interesuje.

R4kez:
Sokoleoko jesteś jak grzyb na ścianie , rozrastasz się do niewyobrażalnych rozmiarów , wszędzie cie pełno... tryskasz zajebistością i wszechwiedzą.
Każdy kto ma inne poglądy jest negowany lub prostowany , prawdziwy cynabal lata tylko na autocanonach ,a prawdziwy drejk na dampach...   

Jesteś jedyną osobą która przeszła EVE w singleplayer. 

GlassCutter:

--- Cytat: R4kez w Maj 27, 2012, 21:48:49 ---prawdziwy cynabal lata tylko na autocanonach ,a prawdziwy drejk na dampach...

--- Koniec cytatu ---
Cynabal na autocannonach -> vaga..
Bez artek jest dość zretardziały, pazury pokazuje dopiero z secikiem 720'ek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej