Eve Online > Background

Nasze Filmy z EvE Online

<< < (16/75) > >>

Jan Morgenstern:
Alice to proste. Umówiłem się na 1vs1 więc biłem się 1vs1. Przegrałem i skoczłem altem żeby zebrac co ze mnie zostało a mainem zasuwałem na SS i do stacji. Też odruch ale ratujacy zycie zazwyczaj bo POD wylądowalby na stacji z timerem i nie mógłby zadokować. W tym czasie alt w Flaconie stał na moim wraku wycloaczony. Zwycięzca czyli Theronth nie lubi Faggonów (rozumiem dlaczego) więc skorzystał z okazji i zdjął Faggona :D Nic nadzwyczajnego. Wszytko miałeś wytłumaczone w wcześniejszych postach ale widocznie czytanie ze zrozumieniem jest dla Ciebie zbyt trudne. Albo nie dociera do Ciebie, że można umówić sie na 1vs1 i mieć 1vs1. Stawiałbym mocno na tą pierwszą możliwość, skoro potrzebowałeś prawie roku aby dojść do wniosku, że nie zrozumiesz co przeczytałeś i poprosiłeś o dalsze objaśnienia.

Alice9:
na filmiku to wygląda jak wygląda.
objaśnienia do filmiku nie potrzebuję.
leciałes i wylądowałeś tym fagonem w momencie kiedy dominix dogorywał a nie po akcji, wolałeś ratowąc poda ziom cie namierzy zajebał neuty (moze ci klienta przylagowało) na fagona i zabił koniec.
2 ships one Jan.

Jan Morgenstern:
Alice ty jestes glupszy niz jakakolwiek ustawa przewiduje. Nie wiem jak jest cel tak glupiego necro. Nie masz pojecia o czym piszesz. Jakie ratowanie PODa? Theronth byl za daleko na zabicie mi poda smartbomba jesli mialby ja zafitowana a czas lockowania PODa przez Dominixa nawet z SEBO jest taki,ze o ile nie poszedłbym afk to nie da się złapac ziemniakiem PODa. To nie był null i nie było baniek. Po co piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia? Gdyby Falcon miał brać udział w bitce to czasu było więcej niż potrzeba, ta bitka była dość długa. A Mya to bardzo mały system i Falcon zjawiłby się szybko. Po co ratować PODa (wg Twojej nieznajomości realiów pvp w lowsecu) jeśli mółbym nie tylko uratować szipa ale i wygrać walkę? Jak juz wiedziałem,że zaraz padnę to leciałem sie 'pozbierać'. Nie ma mowy o cudzie jeśi już ci zapiszczał brzęczyk hulla a przeciwnik nietknięty praktycznie. Jest właśnie tylko kwestia sprawnego odwarpienia PODem. I samo to,że Falcon spadł swiadczy o tym,ze nie byl planowany do użycia. On miał zebrać loot jak już POD będzie bezpieczny. Falcon nie lockował niczego, nie ruszał się bo go nawet wtedy nie kontrolowałem. Gdybym miał zamiar użyć falcona to byłby w innym miejscu, dużo wcześniej i w dodatku mógłbym użyć jeszcze altów żeby zabić szybko i bez ryzyka. Sam główny zaintersowany napisał tu na forum "Faktycznie nawet nie lockował mnie". Więc nadal nie rozumiem po co robić takie necro poza próbą robienia flame? W dodatku po takim czasie :D Z drugiej strony portrecik psuje do Ciebie i wszędzie szukasz brzozy.
P.S. Nie mam zamiaru więcej dorzucać do pieca. A admina proszę o wrzucenie postów Alice i moich 2 do flame bo zaśmiecamy tylko. I czekam na filmiki, które chłopaki wysłali na konkurs :D

Alice9:
nie nadrabiaj ilością słów panie Janie :)

Doom:
Alice morda i czytaj następnym razem backgraund, nie tylko obejrzyj filmik, a Ty Janek nie trać czasu na tego trola bo żal jak sie takiemu tłumaczysz...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej