Eve Online > Background
Nasze Filmy z EvE Online
Gaunt:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpnia 29, 2017, 11:33:30 ---Spoko loko, bardzo podobaja mi sie te poczatkowe wstawki z fackupow: ]
Sama walka dosc smieszna, mimo ze gila ma EBniecie, to i tak spadali nadzwyczaj sprawnie. Dosc ryzykowne bylo wchodzenie vexiurkowi na skrambla, ale na szczescie nie mial go i byl miekki. Gdybs trafil plytowego. raczej skonczyloby sie to inaczej.
tak czy siak wielki plus, za wytrwalosc w poszukiwaniu EPICKIEJ biwty: ]
pozdr o7
--- Koniec cytatu ---
Dzięki Karaś <3
zapomniałem dodać, że ich kb nie wyglądało zielono :D
[BU FU] Karas:
btw. vexiurek mial scram/web, za pierwszym razem wydawalo mi sie, ze to od slasherka.
Mam tylko 1 uwage i prosbe, przestan tlumaczyc sie z tym angielskim. nie ma sensu, nic to nie wnosi. to nie ma byc lingwistyczna rozpierducha w stylu szekspirowskim. Tylko ciekawy filmik o pew pew w GRZE w kosmiczne statki: ]. Zwrocilem na to uwage bo to nie pierwszy raz jak sie, tlumaczysz. JEST OK. Moj jest duzo gorszy a musze sie nim poslugiwac zawodowo. Tak wiec, mimo Twojego wlasnego dyskomfortu, to nie ma zadnego negatywnego wplywu na filmik.
pozdr i czekam na kolejne ]:c]
Gaunt:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpnia 29, 2017, 13:50:45 ---btw. vexiurek mial scram/web, za pierwszym razem wydawalo mi sie, ze to od slasherka.
Mam tylko 1 uwage i prosbe, przestan tlumaczyc sie z tym angielskim. nie ma sensu, nic to nie wnosi. to nie ma byc lingwistyczna rozpierducha w stylu szekspirowskim. Tylko ciekawy filmik o pew pew w GRZE w kosmiczne statki: ]. Zwrocilem na to uwage bo to nie pierwszy raz jak sie, tlumaczysz. JEST OK. Moj jest duzo gorszy a musze sie nim poslugiwac zawodowo. Tak wiec, mimo Twojego wlasnego dyskomfortu, to nie ma zadnego negatywnego wplywu na filmik.
pozdr i czekam na kolejne ]:c]
--- Koniec cytatu ---
ha! super mi miło, że to napisałeś ! Nie będe jęczał już o mój angielski :D
[WILD5] Gagat:
fajnie zmontowane ;]
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 29, 2017, 11:02:09 ---1) twarz po lewej stronie - czy jest lepiej?
--- Koniec cytatu ---
Ładewer. Ale przynajmniej widać, jak ładnie masz paczki dron ponazywane. :)
--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 29, 2017, 11:02:09 ---3) mniej walk i częściej filmy
--- Koniec cytatu ---
+
--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 29, 2017, 11:02:09 ---2) angielski, pełny spontan, trudno jest tak mówić dalej bez żadnej kartki, ale spróbowałem. Jak sądzicie? Do przeżycia?
--- Koniec cytatu ---
A tu się trochę rozpiszę: jak Karas już napisał, angielski jest OK. Jeśli coś w Twoim gadaniu przeszkadzało, to raczej te przerwy typu "yyym..." czy "ummm...". Pewnie da się to wyćwiczyć, ale czy to kewstia, jak Tobie się wydawało, szukania słowa, czy - może jednak - nie za bardzo wiedziałeś co powiedzieć (kartka ze skryptem wypowiedzi), to już nie będę dochodził. :)
Oczywiście ogólnie na plus, want moar itp...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej