Eve Online > Background

Nasze Filmy z EvE Online

<< < (54/75) > >>

steven0ise:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Kwietnia 09, 2017, 13:23:23 ---fajny filmik. Nie myślałeś nad wsadzeniem linka do shielda ? masz druty do shielda ?

--- Koniec cytatu ---

Właśnie w opisie filmiku na YT dałem info o shield linkach, ja mam niestety prawie nic w liderszipie wiec odpada.

[BU FU] Karas:
Fajny filmik, duzo ciekawych akcji, gratz: ]

Jakub Trokowski:

--- Cytat: steven0ise w Kwietnia 09, 2017, 11:23:17 ---https://youtu.be/eV0iu4LiNzs
--- Koniec cytatu ---
1. Czym nagrywasz? (Tylko pytam, bo sam szukam czegoś nowego.)
A teraz trochę - mam nadzieję konstruktywnego - czepialstwa:
2. Na starcie filmiku (warp) widać kursor - było by lepiej bez, (starczyło lekko obrócić kamerą i nie puszczać przycisku myszy)
3. Jakbyś zapuścił muzykę po tym jak ponarzekałeś na ECMy itp nie zagłuszała by się wzajemnie muzyka z narratorem.
(4. Ja bym skręcił basy.)

To całe narzekanie na ECMy powoli mnie motywuje do spróbowania roamu w rooku (ewentualnie innym ECMowym statku) i nagrywaniu jak ludzie klną na localu...

steven0ise:
1. Nagrywam Frapsem , filmy robie Corelem VideoStudio X9 ale zastanawiam sie nad zmianą na coś lepszego
2. ok, każdego dnia człowiek się uczy czegoś nowego , zrobię tak następnym razem
3. Wiem ale byłem zmęczony ciągłym edytowanie i zrobiłem to troche na odczepkę
4.  lubie Basy XD

co do twoich planów z lataniem Rookiem to chcialem ci powiedzieć że zawsze mozesz go sfitować na solo bez ECM :)
a tak na serio to jak cię dorwie gang na gejcie to i tak ci ten JAMM nic nie da. Ja mówie o kolesiach co dual/triple/quadboxują z jammerem i wysysaczką  + logistykiem w obwodzie.
Jak komuś zależy na KILLu to spoko, niech sobie tak robi, ale ja akurat szukam fajnych bitek a nie egzekucji (choć muszę przyznać że na wieczornych gejt kampach świetnie się
relaksuje - i tu widać jak punkt siedzenia zmienia punkt widzenia ... )

Gaunt:
https://www.youtube.com/watch?v=cqF-V56_1BY&feature=youtu.be

uuu zrobiłem kolejne!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej