Eve Online > Background
Nasze Filmy z EvE Online
Doom:
Niestety Jakub ale taki filmik raczej potwierdza że solo w BS jest RIP
Na maelu zmieniłbym mwd na shield bostampilifer, lub hardener kolejny, wytrzymałbyś może kilka sekund dłużej, przy takich walkach mwd jest raczej takie sobie, prędzej mjd do GTFO jeśli trafisz na szympansy które mimo takiej siły ognia nie ogarnął że trzeba coś zrobić bo cel spierdala
Filip Bonn:
aktualnie co jest na topie do nagrywania filmikow?
przystępne dla ludzi bez doświadczenia (w nagrywaniu i edycji) i takie żeby dalo się odpalić z eve ze średniej klasy laptopa :O
Jakub Trokowski:
Ja nagrałem MSIAfterburnerem, sklejałem w VSDC Free Video Editorze. Ale odpowiedzi pewnie będzie więcej niż robiących filmiki. I zaznaczam, że nie próbowałem innych programów, więc nie mam porównania.
--- Cytat: Doom w Września 22, 2014, 00:49:18 ---Niestety Jakub ale taki filmik raczej potwierdza że solo w BS jest RIP
Na maelu zmieniłbym mwd na shield bostampilifer, [...]
--- Koniec cytatu ---
No tak to wygląda, więc nie wiem czy będę kombinował nad nowym fitem.
--- Cytat: GlassCutter w Września 22, 2014, 00:34:36 ---No cóż, gg :-\
--- Koniec cytatu ---
A no - gg.
Re? :P "Księżna" jest ubezpieczona, więc spróbuję jeszcze raz. Choć ze szczyptą optymizmu mniej.
Theronth:
Stary, salvager offline na Hyperionie, serio?
Doom:
--- Cytat: Mapryl w Września 22, 2014, 07:01:49 ---aktualnie co jest na topie do nagrywania filmikow?
przystępne dla ludzi bez doświadczenia (w nagrywaniu i edycji) i takie żeby dalo się odpalić z eve ze średniej klasy laptopa :O
--- Koniec cytatu ---
Bandicam jest w obsłudze prosty jak maczeta i jest darmowy jeśli nie liczyć detalu w postaci linka do strony programu w górze obrazu na wersji trial, a i ograniczenia długości pojedynczej taśmy do 15 minut, używałem tego kiedyś do nagrywania klanóek w czołgah więc tam nie było to problemem
Jest też z darmowych MSI Afterburner, ale przy nim musisz z minutę poświęcić na konfigurację i ogarnięcie.
Jeśli chodzi o późniejszą edycję to nie wiem co polecić bo u mnie ten temat wrócił pod kamień spod którego wylazł już dawno temu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej