Eve Online > Background
Nasze Filmy z EvE Online
Centurion:
--- Cytat: Theronth w Września 12, 2014, 11:18:54 ---Ten materiał zebrałem pracując po 8h, trenując do at i miałem jeszcze czas na inne przyjemności. W godzinę można znaleźć guza, trzeba tylko wiedzieć gdzie, jak i w czym. I nie mówię tu o FW.
--- Koniec cytatu ---
Może i tak, szkoda, że nie jestem tak zajebisty jak ty :-*
Tylko powiedz też ile trzeba najpierw latać i czasu poświęcać, żeby wiedzieć gdzie co i jak? ;)
Zresztą, wyjebane mam, dawajcie więcej filmików to przynajmniej pooglądam sobie asów w akcji :P
Jakub Trokowski:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 27, 2014, 10:52:12 ---
--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpnia 27, 2014, 10:23:33 ---
--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 27, 2014, 09:52:56 ---A solo BS ostatecznie umarł po wejściu tier 3 bc.
--- Koniec cytatu ---
Poproszę o deadline do 21.09.2014.
--- Koniec cytatu ---
Gankowanie nubów w pustych wh się nie liczy.
--- Koniec cytatu ---
Postuję bo nie wiem czy się dziś wyrobię - filmik jest złożony, ale na tę chwilę nie wiem czy zdążę go dziś uploadnąć.
Doom:
--- Cytat: Theronth w Września 12, 2014, 11:18:54 ---Ten materiał zebrałem pracując po 8h, trenując do at i miałem jeszcze czas na inne przyjemności. W godzinę można znaleźć guza, trzeba tylko wiedzieć gdzie, jak i w czym. I nie mówię tu o FW.
--- Koniec cytatu ---
Ale zabawny :P
--- Cytat: Jakub Trokowski w Września 21, 2014, 15:17:03 ---
Poproszę o deadline do 21.09.2014.
Gankowanie nubów w pustych wh się nie liczy.
Postuję bo nie wiem czy się dziś wyrobię - filmik jest złożony, ale na tę chwilę nie wiem czy zdążę go dziś uploadnąć.
--- Koniec cytatu ---
Dajesz Jakub. Dość mam tych smiesznych małych paskud niewiele wiekszych od dron :P
Jakub Trokowski:
Zdążyłem. :)
Chciałem coś tu krótko opisać, ale nie wiem jak żeby nie spojlerować...
W opisie odpowiedziałem na parę pytań, które spodziewam się że mogą paść (spojlerują).
Mniej lub bardziej konstruktywne uwagi - tak do latania jak i filmiku - mile widziane. :P
Link:
http://youtu.be/cx26D8qGx7k
GlassCutter:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Września 21, 2014, 23:17:58 ---Zdążyłem. :)
Chciałem coś tu krótko opisać, ale nie wiem jak żeby nie spojlerować...
W opisie odpowiedziałem na parę pytań, które spodziewam się że mogą paść (spojlerują).
Mniej lub bardziej konstruktywne uwagi - tak do latania jak i filmiku - mile widziane. :P
Link:
http://youtu.be/cx26D8qGx7k
--- Koniec cytatu ---
No cóż, gg :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej