Eve Online > Background

Nasze Filmy z EvE Online

<< < (21/75) > >>

GlassCutter:
Dlaczego nie rozkładasz dampów dystansowych na logistykach gdy są 60+ km od swoich protków?
Rozumie że bitka nie działa się u nich w dziurze? Zdropili na Was grzecznie i dostali archona na twarz :( Za takie coś powinniście dostać 4 :-\

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Theronth w Sierpnia 03, 2014, 23:02:08 ---1. Siedzenie z HIV w dziurze to strata czasu.
3. Siedzenie w dziurze z HIV to strata czasu.

--- Koniec cytatu ---
Przemyślę.

--- Cytat: Theronth w Sierpnia 03, 2014, 23:02:08 ---2. Jeśli nie używasz flotowych commsów, przyśpiesz wideo.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 03, 2014, 23:08:43 ---Musisz przyspieszyć i dodać muzyke bo strasznie wolno : C

--- Koniec cytatu ---
Bo Wy pr0 jesteście. Jak widziałem parę filmików "na speedzie", to nie ogarniałem co się dzieje. Tu ledwo ogarniam - co zresztą filmik pokazuje. :P

--- Cytat: Doom w Sierpnia 03, 2014, 23:04:05 ---Nie wiem czemu ale mi YT chce to wyświetlać tylko w 360, a w takim widoku gówno widać.

--- Koniec cytatu ---
:( Nie wiem skąd taki problem. Nikt więcej tak nie miał (albo się nie chwalił).

--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 04, 2014, 00:05:16 ---Dlaczego nie rozkładasz dampów dystansowych na logistykach gdy są 60+ km od swoich protków?
--- Koniec cytatu ---
Ktoś mi zawędził skrypty na zasięg (chyba nawet widać jak szukam w cargo, po próbie przeładowania). A wiedząc że są jammowane (był scorpion) zostawiłem skrypty na scan res.

--- Cytat: GlassCutter w Sierpnia 04, 2014, 00:05:16 ---Rozumie że bitka nie działa się u nich w dziurze? Zdropili na Was grzecznie i dostali archona na twarz :( Za takie coś powinniście dostać 4 :-\
--- Koniec cytatu ---
To nie była ich dziura. Byli gdzieś dalej w chainie. I tak grzecznie podlecieli.

GlassCutter:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpnia 04, 2014, 08:22:07 ---To nie była ich dziura. Byli gdzieś dalej w chainie. I tak grzecznie podlecieli.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, powstrzymam się od komentarza, który poleciał by gdybym był tam na commsach :P

Ogólnie marne ujki z nich, niedawno chcieli nam dropnąć 6 osobowy gang 30 protkami z 6 guardami :) Pvperzy w stylu 'weźmy dużo dps'u i logich, powinno się udać.

Gaunt:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpnia 04, 2014, 08:22:07 ---
Bo Wy pr0 jesteście. Jak widziałem parę filmików "na speedzie", to nie ogarniałem co się dzieje. Tu ledwo ogarniam - co zresztą filmik pokazuje. :P

--- Koniec cytatu ---

Chodzi o to, że publiczne video, które Ty wrzuciłeś było z zamiarem pokazania fajnej bitki dla osób, które z wami latają albo nie dobrze rozumiem?
Zobacz:
1. biją sie dwie floty armorowe, nudno jak cholera bo wszystko otankowane jak świniaki
2.Podkręciłbyś tempo do 150%-200% i już paski latałyby trochę szybciej i byłoby ciekawiej
3.Dodasz fajną muzyczkę to będzie to szło oglądać

a nasze bycie "pr0" tak jak to ironicznie określiłeś to nic innego jak standardowy kanon robienia filmiku z akcji pvp :-), ogladałem już dużo nagranych akcji czy w null czy to w w-space i wszystkie bez muzy i przyspieszenia były nudne.

[youtube]http://www.youtube.com/channel/UCp5YfZGQJsDqpLxWjDZ0aWA[/youtube]

filmik theronta minuta 4:11 bijemy sie tam z gangiem SMA, mimo, że akcja wartka bo latamy kitującym szieldem to wyglada to o wiele lepiej przyspieszone i z muzyką

i nie hejcę, tylko wykorzystuję fakt iż napisałeś "krytyka welcome"

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---Chodzi o to, że publiczne video, które Ty wrzuciłeś było z zamiarem pokazania fajnej bitki dla osób, które z wami latają albo nie dobrze rozumiem?
--- Koniec cytatu ---
Taki, zgrubsza, był plan. Choć bitka wybitna nie była, ale to mi nie przeszkadza, bo raczej traktuję to jako pierwsze, testowe podejście do kręcenia podobnych.

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---1. biją sie dwie floty armorowe, nudno jak cholera bo wszystko otankowane jak świniaki
--- Koniec cytatu ---
Ej - BSy prawie spadły. :)

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---2.Podkręciłbyś tempo do 150%-200% i już paski latałyby trochę szybciej i byłoby ciekawiej
--- Koniec cytatu ---
No właśnnie nie jestem co do tego przekonany: raczej było by gorzej widzać co właściwie się stało. Choć mój filmik, to słaby przykład na takie myślenie.

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---3.Dodasz fajną muzyczkę to będzie to szło oglądać
--- Koniec cytatu ---
Zdefiniuj "fajną". :) Mnie tam EVE OST pasuje pod "spaceship's battle".
Ale ja mutowałem niektóre filmiki właśnie żeby "dało się obejrzeć".

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---filmik theronta minuta 4:11 bijemy sie tam z gangiem SMA, mimo, że akcja wartka bo latamy kitującym szieldem to wyglada to o wiele lepiej przyspieszone i z muzyką
--- Koniec cytatu ---
Sprawdzę za parę godzin, ale pewnie masz rację.

--- Cytat: Gaunt w Sierpnia 04, 2014, 10:29:10 ---i nie hejcę, tylko wykorzystuję fakt iż napisałeś "krytyka welcome"
--- Koniec cytatu ---
Ależ nie uważam tego za "hejcenie". Bez krytyki następny filmik lepszy nie będzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej