Eve Online > Faction Night

Caldari Faction Night

<< < (12/14) > >>

Pol Kent:
A może jakieś mniej lub bardziej fabularyzowane przedstawienie zdarzeń można prosić ?

Crux:

--- Cytat: quubaa w Czerwiec 10, 2012, 09:46:07 ---hiden na następny faction night napisz ze jest to flota promująca twój aliance

--- Koniec cytatu ---
Duh!
Przecież to oczywiste, a testowanie statków caldari to tylko pretekst.
Ofc ja osobiście nie mam żadnych pretensji, ba... uważam, że to całkiem niezły sposób na promocję swojej ekipy (o wiele lepszy niż np. spamowanie na forach).
Jedyna ostoja altruizmu to dziś chyba tylko UA, a i to nie do końca (niektórzy szkoleniowcy werbują tam ludzi do swoich korporacji/ sojuszy).

sneer:
ja o działalność marketingową żadnych sprzeciwów nie mam
jeśli ktoś chce pokazać że potrafi coś zorganizować dla innych to znaczy że w korpie / ally robi to jeszcze lepiej
to jest uważam słuszny kierunek marketingowy
o niebo lepszy niż dmuchanie e-peena na forum
po drodze inni piloci korzystają bo wchodzą na gotowe i jest fajnie

jeśli coś mniej fajnego ...
ja myślałem po zapowiedziach że więcej życia jest w low.
poza docking games z shadow cartel i tą drugą grupą która uparcie ustawiała starcie tak żeby sobie rape fight zrobić to nie dużo tam było widać...

hidden Q:

--- Cytat: quubaa w Czerwiec 10, 2012, 09:46:07 ---hiden na następny faction night napisz ze jest to flota promująca twój aliance
bo myślę ze ludzie powinni o tym wiedzieć a bynajmniej ja jako pilot i fc c0venu chciałbym o tym wiedzieć a nie dopiero na flocie sie otym dowiaduje
jako kolega chętnie ci pomogę bo najważniejsze dla mnie to wyciągnąć ludzi z hiseca i pokazać im ze pvp to najlepsze co daje nam eve i nie ważne gdzie pójdą czy do milicji, pbn, bufu, coven, czy gdzie indziej ważne aby bawili sie w pvp
pozdro 4all

--- Koniec cytatu ---

Może przesadziłęm troche z promocją :D ale uważam, że nikogo to nie powinno razić w końcu sam każdy może sobie ocenić czy mu sie podobało czy nie. Diablo 3 obniżył nam aktywność i moja frustracja tym faktem odbiła sie w reklamówkach. Oczywiste jest to, że event jest jak by forma promocji, ale każdy może z niej korzystać. Kiedyś mieliście pomysł by na poprzedni event c0ven przyleciał w logistykach co też miało promować waszą ekipe. BUFU przyleciało w samych armagach navy też promując siebie. Sądze, że to mało istotny aspekt biorąc pod uwage fun.

--- Cytat: sneer w Czerwiec 10, 2012, 14:25:26 ---
jeśli coś mniej fajnego ...
ja myślałem po zapowiedziach że więcej życia jest w low.
poza docking games z shadow cartel i tą drugą grupą która uparcie ustawiała starcie tak żeby sobie rape fight zrobić to nie dużo tam było widać...

--- Koniec cytatu ---

Tutaj należy sie sprostowanie. Nasza flota też była widaczna dla innych, wiec ci co mieli oczy na nas uciekali przed nami. Na codzień latając grupa do 30 osób sa większe szanse na bitke a nieżeli lecąc flota 60+, to też jest oczywiste. Mnie cieszy fakt, że przynajmniej nie lataliśmy kompletnie bez celu i coś tam udało sie zabić, ale też mogło być lepiej i będzie lepiej następnym razem.

Dzięki wszystkim za przybycie. Uznaje event za udany i mam nadzieje, że wam też sie podobało. Jak widać można zebrać się razem i mieć wspólny fun. Oby tak dalej!

p.s zabieram sie za BR

kamel:

--- Cytat: hidden Q w Czerwiec 10, 2012, 14:56:17 ---p.s zabieram sie za BR

--- Koniec cytatu ---

BR ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej