Forum Gry > Inne gry

MechWarrior Online

<< < (13/14) > >>

Skaza:

Na serwisie MMORPG.com pojawiła się możliwość uzyskania darmowego klucza do MechWarrior Online. Aby dostać klucz, należy założyć konto oraz wejść do poniższego tematu :

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/380/MechWarrior-Online-Beta-Key-Giveaway.html

W momencie pisania tego posta, dostępnych jest/było 2575 kluczy.

--- Cytuj ---kolega posiadający kartę video od Nvidii gra bez lagów, a posiadacze radków doświadczają lagów
--- Koniec cytatu ---

Może lepiej zapodaj konfigurację komputera tego kolegi, zamiast pisać podobne bzdury. Naprawdę uważasz, że producent gry MMO zdecyduje się zrezygnować z połowy klientów, ponieważ preferuje karty nVidia ? Nie ma to najmniejszego sensu, przecież im więcej graczy, tym potencjalnie wyższy zysk. Zatem prosimy o konkrety.

[VIDE] Herezja:
Odpaliłem gierkę i ... mam mieszane uczucia. Co przez to rozumiem?

Odpaliłem grę i ... po 1 nie mam możliwości regulacji wielkości okna (jest pewna szansa, że jednak grafika już nie ta ale ... wątpię). Samo granie też nastręcza problemy bo myszą się obraca tak jakby celownik ale ... postać nie biegnie "za oczami" a nie wiem jak modyfikować jej ruchy pod tym kontem.

Starakopara:
nie ma strafowania w boki trochę to przypomina kierowanie czołgiem, gdzie korpus to wieża a reszta to podwozie
na radarze masz strzałkę która pokazuje w którą stronę idzie mech, mozna też zbindować komendę center torso gdzieś w myszcze ( u mnie mouse 3 )

@skaza
komp kolegi jest niemal identyczny jak mój, tyle, że procek ma 2x2.6 ( u mnie 2x 2.4)
grafe ma Nvidia GTX 260 1gb ram
no i płytę główną ma asusa , ja mam Gigabyte
ilość ramu identyczna czyli 4GB ddr3

Doom:
Zenek to co podałes o konfigu mało mówi nawet mi :P
Pełną listę prosimy

Skaza:

--- Cytuj ---nie mam możliwości regulacji wielkości okna
--- Koniec cytatu ---

Ustawiasz opcję Full Screen i jedziesz. Ewentualnie wciskasz (lewy) ALT + Enter i masz pełny ekran.

--- Cytuj ---postać nie biegnie "za oczami"
--- Koniec cytatu ---

Podobny problem ma wiele osób, co bardzo wyraźnie widać w ogniu walki. Na przykład, mechy z torsem skierowanym pod kątem 90 stopni przebierają nogami zablokowane przez ścianę lub wzgórze. Nabierzesz wprawy i będziesz śmigał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej