Forum Gry > Inne gry

MechWarrior Online

<< < (11/14) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Skaza w Wrzesień 23, 2012, 14:00:46 ---Jeśli dobrze pamiętam, MechWarrior zawsze miał konkurencję. Alternatywnym tytułem pozwalającym na pilotowanie podobnych maszyn było EarthSiege. Teraz historia zdaje się powtarzać, mamy Hawken. I dobrze, bowiem tytuł to jeszcze nie wszystko. Dlatego mam nadzieję, że poprawią system nagród i nie trzeba będzie dosłownie farmić na własnego mecha oraz amunicję i naprawy. Tym bardziej, że "testowe" maszyny są dość kiepskie. Co więcej, mam dostęp jedynie do dwóch mechów... Pozostałe dwa sloty są puste.

--- Koniec cytatu ---

Zakładka mechlab---> na lewo od listy mechów masz zakładkę View trial/owned mechs ---> klikasz na tych mechach przy których nie masz plusika i wybierasz opcję select mech

Tez się zastanawiałem, gdzie u licha się mój trialowy Jenner podział ;)

Starakopara:
Właśnie pobieram MWO, czy funkcjonują już jakieś zorganizowane grupy centralowych morderców, które przygarną i nauczą świeżaka?
o7

edit:

czy Wam też tak klatkuje, że nie możecie wycelować w przeciwnika? Zmniejszyłem wszystkie ustawienia grafiki na minimum, rozdzielczość na 1024x768 a i tak mam slide show :(
mój komp ma taką konfigurację:
Procek Intel Core 2 Duo 6600  2x2.4GhZ
Ram 4GB DDR3 Kingston
Grafika: ATI Radeon 5750

jeśli macie jakieś porady, chętnie skorzystam
o7

Skaza:

Trochę zaskakujące. Gra wykorzystuje CryEngine3 i powinna działać poprawnie na takiej konfiguracji. Ale jest to dopiero Beta, zatem można założyć, że jeszcze nie wszystko funkcjonuje tak jak powinno. Chyba, że problem związany jest z liczbą rdzeni.

Precelek:
raczej z grafiką :)

Starakopara:

--- Cytat: Precelek w Wrzesień 24, 2012, 11:35:51 ---raczej z grafiką :)

--- Koniec cytatu ---

że niby to gra pod karty NVidia?, ten radek daje nieźle rady z innymi grami, evke ciągnie na dwóch kontach z pełnymi detalami, hdr, bloomem i rozdzialce 1440 ( i nie, te konta nie są zadokowane :P ).
Sterowniki mam up to date, więc może to kwestia optymalizacji?

Edit:
zauważyłem, że jak mnie ubiją i jestem w trybie spectatora to lag jest wyraźnie mniejszy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej