Forum Gry > Inne gry
MechWarrior Online
Kharim:
--- Cytat: Precelek w Wrzesień 13, 2012, 23:10:52 ---a ja sie zawiodlem ta gra to nie jest mechwarrior to jest $warrior
--- Koniec cytatu ---
bo gry powinno robić się charytatywnie, gdyż to nasza podstawowa ludzka potrzeba jest i to wręcz bezczelne, że ktoś chce na grach zarabiać. Komercha i babilon.
Precelek:
--- Cytat: Kharim w Wrzesień 14, 2012, 10:07:32 ---bo gry powinno robić się charytatywnie, gdyż to nasza podstawowa ludzka potrzeba jest i to wręcz bezczelne, że ktoś chce na grach zarabiać. Komercha i babilon.
--- Koniec cytatu ---
nie o to mi chodziło :)
w tej grze praktycznie wszystko co było zajebiste w poprzednich mechwarriorach zjebali w tym mechwarriorze i prawopodobnie bronie i moduly klanowe beda za $ i tylko za $
Skaza:
Hm. Ktoś jeszcze interesuje się MechWarriorem ?
Niedawno pojawił się update i teraz od nowa musimy farmić na własnego mecha. Jednak wcześniej wystarczyło wygrać kilka pojedynków i już można było planować budowę. Teraz, po kilkunastu wygranych walkach nadal nie stać mnie na upatrzoną maszynkę. Zatem zapowiada się intensywny grind.
Tymczasem konkurencja wygląda bardzo ciekawie :
http://www.playhawken.com/home/
Można zapisywać się do Closed Beta.
Kharim:
Nowy system farmy gdzie zarabia się praktycznie tyle samo za zwycięstwo co za przegraną- boli. Grind zapowiada się długi.
Jestem na tyle starym nerdem Mechwarriora, że jakoś do konkurencji nie mogę się przemóc.
Skaza:
Jeśli dobrze pamiętam, MechWarrior zawsze miał konkurencję. Alternatywnym tytułem pozwalającym na pilotowanie podobnych maszyn było EarthSiege. Teraz historia zdaje się powtarzać, mamy Hawken. I dobrze, bowiem tytuł to jeszcze nie wszystko. Dlatego mam nadzieję, że poprawią system nagród i nie trzeba będzie dosłownie farmić na własnego mecha oraz amunicję i naprawy. Tym bardziej, że "testowe" maszyny są dość kiepskie. Co więcej, mam dostęp jedynie do dwóch mechów... Pozostałe dwa sloty są puste.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej