Forum Gry > Inne gry

MechWarrior Online

<< < (9/14) > >>

Skaza:

Również grywam w MechWarriora... Wygląda bardzo interesująco, ale nadal wymaga sporo pracy. Obecnie najbardziej brakuje klanów, bowiem współpraca z przypadkowymi osobami w drużynie bywa wyjątkowo trudna.

Tymczasem sprawiłem sobie : Catapult CPLT-K2 uzbrojony w 2x AC/5 + 8 zasobników amunicji oraz 2x Small Pulse Laser + 2x Standard Heat Sink. W efekcie powstał Mech dysponujący dużym zasięgiem i sporą szybkostrzelnością...

Kharim:
CPLT-K2 z  2 x LB 10-X AC + 6 ton ammo w C.A.S.E. + AMS, silnik osłabiony o dwie klasy, reszta tonażu w pancerz.

W grze najbardziej brakuje klanowych wersji broni :) i LB 20-X AC.  Poza tym faktycznie całkowicie losowe drużyny to słaby pomysł- nie raz już dostałem po plecach w sekundę od rozpoczęcia meczu.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Skaza w Wrzesień 12, 2012, 10:59:37 ---... 2x AC/5 + 8 zasobników amunicji oraz 2x Small Pulse Laser + 2x Standard Heat Sink. ...

--- Koniec cytatu ---

Ciekawy dobór nazw ];)

Skaza:

--- Cytuj ---LB 10-X AC
--- Koniec cytatu ---

Testowałem to na innym Mechu. Sprawia wrażenie broni o niewielkim zasięgu, ale pociski uderzają w całą maszynę przeciwnika. Tymczasem ktoś testował grupy ? Można tworzyć i zapraszać graczy do grup, ale nie wiem do czego to służy...

Precelek:
a ja sie zawiodlem ta gra to nie jest mechwarrior to jest $warrior

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej