Eve Online > NoobGarten

WTF? Co z misjami treningowymi?

<< < (3/4) > >>

Jonas:
Poniekąd masz rację, ale poważnie jeżeli nie jesteś w parę dni w stanie zrobić misji tutorialowych to jak sobie wyobrażasz późniejszą grę? Każda gra wymaga jednak pewnego zaangażowania czasu, a ty widać nie masz ani pół godziny, żeby parę tutków zrobić.

Emtecpl:
dokładnie ja gracz z paro letnim stażem czasem muszę pomęczyć się na misjach lv4 2 godziny

Filip Bonn:
Wyobrażam to sobie tak ,że póki co oprócz eve pogrywam na ps3, więc nie poświęcam narazie całego wolnego czasu na eve.
Pozatym nie  mam parcia żeby w pół roku wbić do top czy coś w tym stylu.
Eve ma już z 10 lat chyba ? więc jak sobie pogram 5-8 godz tygodniowo przez parę lat to styknie ;P
Z drugiej strony macie racje , trochę wstyd się przyznawać ,że ciągle męczę tutoriala.. za dużo nad Dark Souls na ps3 ostatnio przesiadywałem :/

PS tym razem GM zlał mnie , więc chyba jest podobnego zdania co i wy

Siri Irme:
Nie myśl sobie, że jak przejdziesz tutoriala, będzie już tylko lepiej. Wręcz przeciwnie, będzie gorzej. Jeżeli chcesz klepać misje lv1 przez najbliższy rok, proszę bardzo. Ale ta gra ma o wiele więcej do zaoferowania. Nie musisz spędzać całego dnia online, ani osiągać top ileś tam w top czegoś tam, aby dobrze się bawić. Ale jeżeli frustrujesz się już na samym początku swojej przygody z EvE, z powodu durnego tutoriala, lepiej zainwestuj swoje złotówki w coś innego, jak abonament EvE Online.

Eve deblack:
Jak  nie ma co najmniej 2 godzin czasu na EVE to nawet jej nie odpalam poza sytuacją dy trzeba nowego skilla zarzucić :)

A jak ty grasz tak rzadko że nawet misje tutorialowe Ci się robią expired to chyba faktycznie wydaj złotówki na coś innego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej