Eve Online > NoobGarten

WTF? Co z misjami treningowymi?

(1/4) > >>

Filip Bonn:
Witam,
więc tak,
zalogowalem sie na swoje konto, oplacilem subskrypcje,
ponieważ pracuje to misji nie zrobiłem "ciurem" tylko robiłem je jak miałem czas.
na weekend majowy wogóle wyjachałem z domu teraz wróciłem loguje się na eve chce robić misje i wyświetla mnie się komunikat minsion expired 03.05.2012

Szczerze powiem ,że jeśli ta gra jest adresowana do 'doroslych' uzytkownikow to problem z ktorym sie spotkalem jest smieszny.
Przecież nie mam tyle czasu zeby siasc i w jeden dzien zrobic wszystkie misje.

Czy to normalne w tej grze czy mam jakis blad?

Powiem ze jak dla mnie to taka sytuacja to jest zal,
zaplacilem ok 80zl za miesieczna subskrypcje a oni mi skasowali misjie teningowe..

Goomich:
A nie możesz wziąć ich jeszcze raz od agenta?

Lowell:
Misje treningowe sa specyficzne. Od danego agenta mozesz zrobic je tylko raz i jesli jakas misje zaakceptujesz i nie wykonasz to nie tylko przepada sama misja ale takze caly ciag misji jakie dawal ten agent. Jednak nic straconego. Jesli sie nie myle, to dany typ misji jest u wielu agentow treningowych /w roznych stacjach szkolacych/. Wystarczy, ze poszukasz i caly chain bedziesz mogl zrobic na nowo.

Siri Irme:
Ewentualnie, napisz petycję o zresetowanie misji. GM łaskawszym okiem patrzą na nowych graczy więc petycja powinna przejść.

--- Cytat: mapryl w Maj 06, 2012, 13:39:56 ---zaplacilem ok 80zl za miesieczna subskrypcje a oni mi skasowali misjie teningowe..

--- Koniec cytatu ---

Eee... to grubo przepłaciłeś. Kody przedłużające grę o 2 miesiące chodzą tak około 110 zł teraz.

Gaunt:

--- Cytat: mapryl w Maj 06, 2012, 13:39:56 ---
zaplacilem ok 80zl za miesieczna subskrypcje a oni mi skasowali misjie teningowe..

--- Koniec cytatu ---

Trochę offtopując, jesteś pewny, że wydałeś 80zł na jeden miesiąc?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej