Eve Online > Dyskusje ogólne

Quantum flux generator

(1/3) > >>

Shirru:
Quantum flux generator. Zastanawiam się na czym to dokładnie polega i jak w przybliżeniu działa. Tak czytałem opis: zwiększa szansę na pojawienie sie WH w systemie z takim upgradem. Testował to ktoś, albo wie jak to w praktyce wygląda? Przeszukałem wszelkie fora eve i nie ma świeżych postów, a nie jestem  tak starym wyjadaczem jak coponiektórzy tutaj.

Goomich:
To jest dynks, który stawia się w systemie, który ma sova. Niech się tym martwi lider twojego sojuszu.

Orli1983:
kiedys czytalem ze CCp nie poda danych o ile taki upgrade zwiększa możliwość pojawienia sie wh w systemie. Ale osobiscie  doswiadczylem ze upgrade działa albo tak mi sie wydawalo- w systemie pojawialy sie czesciej wh ;]

Villq:

--- Cytat: Shirru w Maj 01, 2012, 01:18:00 ---Quantum flux generator. Zastanawiam się na czym to dokładnie polega i jak w przybliżeniu działa. Tak czytałem opis: zwiększa szansę na pojawienie sie WH w systemie z takim upgradem. Testował to ktoś, albo wie jak to w praktyce wygląda? Przeszukałem wszelkie fora eve i nie ma świeżych postów, a nie jestem  tak starym wyjadaczem jak coponiektórzy tutaj.

--- Koniec cytatu ---
Ten system działa tak że zwiększa częstotliwość pojawiania się neutów w Twoich systemach ;D. Kompletny bezsens ;P

GlassCutter:

--- Cytat: Villq w Maj 04, 2012, 18:35:03 ---Ten system działa tak że zwiększa częstotliwość pojawiania się neutów w Twoich systemach ;D.

--- Koniec cytatu ---

No to chyba dobrze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej