Śmietnisko > Off Topic
Kupno lapka
Filip Bonn:
Jak pokazuje link post wyżej , ta karta graficzna bardzo słaba jest , bierzesz pod uwagę jakieś jeszcze inne laptopy?
Za tą cenę spokojnie powinieneś znaleźć coś z nvidia 540 (albo odpowiednikiem radeona) a to już dużo lepsza karta o tej do której się przymierzasz.
Ptysiu:
--- Cytat: mapryl w Kwiecień 14, 2012, 06:44:11 ---Jak pokazuje link post wyżej , ta karta graficzna bardzo słaba jest , bierzesz pod uwagę jakieś jeszcze inne laptopy?
Za tą cenę spokojnie powinieneś znaleźć coś z nvidia 540 (albo odpowiednikiem radeona) a to już dużo lepsza karta o tej do której się przymierzasz.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie porównałem ją z 540tką, czy w zasadzie szeregiem innych, w sumie porównywalnych cenowo kart i 610 wypada jakoś dziwnie słabo w stosunku do ceny. No nic, zatem poszukiwania trwają nadal :D.
Edit:
http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-x73sv-ty343v-w7hp.bhtml
Kurde, niby lepszy pod każdym względem poza prockiem... Jak myślicie, lepsza karta wynagrodzi gorszego procka?
[VIDE] Herezja:
Ptysiu jedyny plus tego laptopa, którego podałeś nad innymi (które Ci podałem na priv) jest wielkość ekranu - 17 cali ale już inne aspekty nie powalają.
Doom:
--- Cytuj --- Jak myślicie, lepsza karta wynagrodzi gorszego procka?
--- Koniec cytatu ---
nie
Ptysiu:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 14, 2012, 11:25:55 ---Ptysiu jedyny plus tego laptopa, którego podałeś nad innymi (które Ci podałem na priv) jest wielkość ekranu - 17 cali ale już inne aspekty nie powalają.
--- Koniec cytatu ---
True, ale to dla mnie duży plus, ze względu na to, że będzie mi służyć także do pracy. Niestety muszę pogodzić ogień z wodą :/.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej