Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (19/96) > >>

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 13:15:35 ---Zgudi ile ty masz lat że tak spytam bo mam wrażenie że odpisuje gimbazie ?

--- Koniec cytatu ---
Biorę popcorn :D Stary ty jesteś lepszy, od całej reszty centrali razem wziętej! :D

xantinos:

--- Cytat: sztosz w Luty 15, 2016, 13:19:42 ---Biorę popcorn :D Stary ty jesteś lepszy, od całej reszty centrali razem wziętej! :D

--- Koniec cytatu ---
Dziękuje :) staram się

VonBeerpuszken:
Zgudi, SC to nowa lepsza odsłona EVE bo:
1. nie ma marketu, kontraktów, handlu żeby nie było brzydkich oszustw.
2. czat jest moderowany, za kurwę dostaniesz bana, tak żeby nie demoralizować dzieci.
3. Nie ubijesz sobie nooba bo noob nie ma wstępu do większej części "open space"... takie to open.
4. będąc noobem nie wlecisz sobie do "open space" bo ktoś mógłby zrobić Ci kuku.
Więc jak widzisz, sama zalety w porównaniu do EVE. Po prostu czujesz się jak w przedszkolu w którym pani pilnuje porządku :D

--- Cytuj ---No cóz widzę że kolega Lemming
--- Koniec cytatu ---
To jest dobre :D a za czym tak lemminguję?

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 13:23:10 ---Zgudi, SC to nowa lepsza odsłona EVE bo:
1. nie ma marketu, kontraktów, handlu żeby nie było brzydkich oszustw.
2. czat jest moderowany, za kurwę dostaniesz bana, tak żeby nie demoralizować dzieci.
3. Nie ubijesz sobie nooba bo noob nie ma wstępu do większej części "open space"... takie to open.
4. będąc noobem nie wlecisz sobie do "open space" bo ktoś mógłby zrobić Ci kuku.
Więc jak widzisz, sama zalety w porównaniu do EVE. Po prostu czujesz się jak w przedszkolu w którym pani pilnuje porządku :D

To jest dobre :D a za czym tak lemminguję?

--- Koniec cytatu ---

Ad 1. nie ma bo po co nie tracisz statku to nie musisz kupować nie płacisz za grę to nie musisz farmić kasy na abonament, a resztę sobie sam zbierasz albo moduły rozbierasz.
Ad 2. Pierwsze słyszę :) ale co ja tam wiem.
Ad3,4. No nie lepiej zabić nooba i się chwalić jaki jesteś pro :) ja tam wole walkę z równymi szansami wtedy satysfakcję z wygranej mam większą. Mnie uczyli, że słabszym się pomaga, a nie bije, ale szkoły wychowania są różne może kolega z resortowych nie wiem.

skoro nie znasz definicji Lemminga to ja ci nie pomogę poszukaj artykułu bodajże Warzechy na ten temat :)

VonBeerpuszken:
Znam znaczenia określenia leming, chcę żebyś mi wytłumaczył za kim lub za czym tak ślepo "lemminguje".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej