Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (18/96) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---Ps2 Twój argument że w EVE wygrywa ten liczniejszy jest slaby, ostatnio bralem udział w nie jednej bitce w której nakopalismy 2x liczniejszej flocie.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Powiedz mi co to za wyczyn nakopać 2 razy liczniejszej flocie znaczy, że to booty nie gracze bo z równym ich skilem nawet nie było by rozmowy o cieniu szans.
--- Koniec cytatu ---

To tak żeby trzymać poziom tematu  :-X

--- Cytuj ---Jeżeli ktoś pisze coś o eve na podstawie triala to go objeżdżacie jak burą kobyłę, a teraz w stosunku do SC zachowujecie się dokładnie tak samo co dla mnie jest zabawne bo mógłbym wasze posty wklejać tutaj odnośnie wątku o eve nie wysilając się nawet.
--- Koniec cytatu ---
Nie mój drogi, nikt nie objeżdża gry jako takiej, tylko Ciebie, za to że wygadujesz głupoty.
Nie dociera do Ciebie że MAMY porównanie, ponieważ jak wielu tu pisało, grało w SC, albo i teraz pogrywa.
A zresztą po co ja to piszę?...

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 12:49:43 ---Te widełki działają też w tej tzw. open space?

--- Koniec cytatu ---
Nie w open space masz wolną amerykankę, ale widełki działają w inny sposób, nie możesz wlecieć do systemu jeżeli masz za niski poziom statku zaczynasz od 6 wtedy się odblokowuje im wyższy poziom statku tym więcej systemów pvp otwartych oraz przestrzeni obcych, bo npc to nie wypierdki z pasków z eve leja mocna i odradzają się co chwilę,
a stanie w jednym miejscu to pewny zgon :)

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 13:08:31 ---Może po prostu użyj opcji demontuj i uzyskaj za nie materiały których potrzebujesz ?
W większości gier gdzie jest market są kradzieże kont i problemy innej natury jak ktoś lubi ekonomie niech sobie poszuka gry ekonomicznej SC nie jest dla niego.
Zobaczcie na diablo blizzard wycofał się z marketu w ogóle dlaczego ?
A wow ? system craftingu tak się zmienił że braku AH nawet byście nie odczuli z taki marketem to chyba już tylko eve zostało.

--- Koniec cytatu ---

Czy jak. SC to nowa, lepsza odsłona EVE bo wywalili market i zakazali jakiegokolwiek trade? Bo market to zło?

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 13:09:01 ---

To tak żeby trzymać poziom tematu  :-X

--- Koniec cytatu ---
No cóz widzę że kolega Lemming to raczej wspólnego języka nie znajdziemy :)
ja PITERY nie wkleję bo mi szkoda dobrego humoru

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 15, 2016, 13:13:07 ---Czy jak. SC to nowa, lepsza odsłona EVE bo wywalili market i zakazali jakiegokolwiek trade? Bo market to zło?

--- Koniec cytatu ---
Zgudi ile ty masz lat że tak spytam bo mam wrażenie że odpisuje gimbazie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej