Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
VonBeerpuszken:
Te widełki działają też w tej tzw. open space?
xantinos:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 15, 2016, 12:17:42 ---A jakie są strategie w tej grze?
Ps w EVE wygrana też zależy od strategii floty i umiejętności pilotów.
Ps2 Twój argument że w EVE wygrywa ten liczniejszy jest slaby, ostatnio bralem udział w nie jednej bitce w której nakopalismy 2x liczniejszej flocie.
--- Koniec cytatu ---
No skoro masz do dyspozycji ogrom statków z których każdy ma inne właściwości dla grupy to tych taktyk przy ograniczonym składzie jest bardzo dużo ECM , Takler , command , guardian itd, są wszystkie typy z eve, to sam sobie odpowiedz ile możesz mieć taktyk, różnica jest taka, że nie postawisz spider tanka musisz wsiąść do tego logistyka specjalnie osłabiając potencjalny dps grupy.
Powiedz mi co to za wyczyn nakopać 2 razy liczniejszej flocie znaczy, że to booty nie gracze bo z równym ich skilem nawet nie było by rozmowy o cieniu szans.
W SC do 3 poziomu tez można z takimi sobie powalczyć i statystyki poprawić tylko potem jest gorzej jak się pójdzie wyżej :)
Zgudi:
Xantinos
Mam magazyn pełen gratów, a w tym kilka rzadkich itemkow, które mi nie będą potrzebne bo nie latam tym typem statków. Mogę to w swoim changarze sprzedać za chyba 25% ceny bazowej, ale może da się to komuś oddać lub zamienić towar za towar, zrobić jakiś mały trade? Może w tym "open space world" mógłbym coś takiego wykombinować?
Przecież to "godny następca wysłużonej EVE", więc musi się dać. Pomóż, bo było by łatwiej gdybym nie musiał wszystkiego ogarniać sam od podstaw.
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 11:56:28 ---I po co Zgudi Ci to było? Właśnie sie dowiedziałeś że jesteś niesamodzielny i niesamowystarczalny ;D
A skupiając się na PVP kasa i statki same Ci się mnożą w hangarze.
Nie ma to jak być samowystarczalnym za złoto kupione za dolary/złotówki/ojro/czy co tam innego ;D
Xant, nie wiem po co próbujesz przekonać konia czystej krwi arabskiej że jest wielbłądem, ale skończ z tymi "dowodami" bo to już się męczące robi. Podoba Ci się SC? Super, fajnie, ale przestań przekonywać starych wyjadaczy że prosta arkadówka jest następcą albo zamiennikiem sandboxa z rozbudowanym światem.
Nie jest i koniec, każdy kto zagrał w to i to to powie.
No...może oprócz fanatyków, ale tacy nigdy nie są rozsądni.
--- Koniec cytatu ---
VonBeerpuszken ja nikogo nie przekonuje kto chce zagra i sam oceni ja go do tego nie zmuszę ale jak mi ktoś pierdoły wypisuje i do tego nie grał to mnie rzuca.
Większość kliknie kilka bitew do max 3 tiera i już wszystko wie, a gówno wie i gówno widział, ale mądrzy się jak Niesiołowski na każdy temat.
Pograj wbij 9 tier odblokuj wszystko zagraj z korporacja, polataj w open space, a potem krytykuj jeżeli ci się nie podoba.
Jeżeli ktoś pisze coś o eve na podstawie triala to go objeżdżacie jak burą kobyłę, a teraz w stosunku do SC zachowujecie się dokładnie tak samo co dla mnie jest zabawne bo mógłbym wasze posty wklejać tutaj odnośnie wątku o eve nie wysilając się nawet.
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 15, 2016, 13:04:17 ---Xantinos
Mam magazyn pełen gratów, a w tym kilka bardzo drogich itemkow, które mi nie będą potrzebne bo nie latam tym typem statków. Mogę to w swoim changarze sprzedać za bezcen, ale może da się to komuś oddać lub zamienić towar za towar, zrobić jakiś mały trade? Może w tym "open space world" mógłbym coś takiego wykombinować?
Przecież to "godny następca wysłużonej EVE", więc musi się dać. Pomóż, bo było by łatwiej gdybym nie musiał wszystkiego ogarniać sam od podstaw.
--- Koniec cytatu ---
Może po prostu użyj opcji demontuj i uzyskaj za nie materiały których potrzebujesz ?
W większości gier gdzie jest market są kradzieże kont i problemy innej natury jak ktoś lubi ekonomie niech sobie poszuka gry ekonomicznej SC nie jest dla niego.
Zobaczcie na diablo blizzard wycofał się z marketu w ogóle dlaczego ?
A wow ? system craftingu tak się zmienił że braku AH nawet byście nie odczuli z taki marketem to chyba już tylko eve zostało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej