Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (12/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: Asag w Luty 13, 2016, 13:01:05 ---Chłopie co ty w ogóle porównujesz? Nie wiem czy Star Conflict to dobra czy kiepska gra bo jeszcze nie próbowałem (aczkolwiek zamierzam) ale porównywanie arcadowej strzelanki do sandboxowego MMO gdzie można grac na tysiące sposobów (znam ludzi co prawie ze stacji nie wylatują bo na markecie siedzą) to jak porównywanie np Wiedźmina 3 do Pasjansa z Windowsa no bo przecież w Wiedźminie tez można w karty grać.
Weź się ogarnij.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy Star Conflict to dobra czy kiepska gra bo jeszcze nie próbowałem nawet chciałem coś napisać sensownego w odpowiedzi ale ten fragment mnie rozwalił :)

Asag:
To naucz się czytać ze zrozumieniem bo jak na razie ci nie wychodzi. Tak samo jak i  pisanie z sensem więc może dobrze że odpuściłeś.

xantinos:

--- Cytat: Asag w Luty 13, 2016, 13:21:02 ---To naucz się czytać ze zrozumieniem bo jak na razie ci nie wychodzi. Tak samo jak i  pisanie z sensem więc może dobrze że odpuściłeś.

--- Koniec cytatu ---
Mądrzysz się w temacie w którym nie masz pojęcia bo nie grałeś o czym mam z Tobą dyskutować ?
Zagraj, zobacz wbij minimum 9 poziom żeby uzyskać  dostęp do wszystkich aspektów gry wtedy chętnie przedyskutuje różnice i podobieństwa obydwu gier :)

Asag:
Przecież to WarThunder tylko że w kosmosie. Nawet wydawca ten sam. Skończ więc pieprzyc głupoty i robić z tej gry nie wiadomo co. Co się zmieni na 9 poziomie? Z arcadowej rozwalanki w kosmosie zmieni się w pełnoprawne sandboxowe MMO? Gównoprawda, nadal będzie arcadową rozwalanką w kosmosie tyle że z większa ilością odblokowanych statków i modułów tak jak i WoT. Widzisz, nie grałem a wiem więcej od ciebie.

xantinos:

--- Cytat: Asag w Luty 13, 2016, 13:33:10 ---Przecież to WarThunder tylko że w kosmosie. Nawet wydawca ten sam. Skończ więc pieprzyc głupoty i robić z tej gry nie wiadomo co. Co się zmieni na 9 poziomie? Z arcadowej rozwalanki w kosmosie zmieni się w pełnoprawne sandboxowe MMO? Gównoprawda, nadal będzie arcadową rozwalanką w kosmosie tyle że z większa ilością odblokowanych statków i modułów tak jak i WoT. Widzisz, nie grałem a wiem więcej od ciebie.

--- Koniec cytatu ---
Czyli wiesz że nic nie wiesz :), a ja słyszałem że zorza polarna ma wpływ na miesiączkowanie pingwinów i co  ?
Wydawca jest inny niż war thundera, ale firmuje to Gajdzin nie nie jest to wot i nie nie jest to arcadówka bo jest  fizyka w grze może nie jest to pełny symulator ja w elite, ale na pewno nie arcadówka.
Opisałem już dużo wcześniej prawie wszystko do tego masz filmiki no i zawsze możesz pograć jest za free :) ( to chyba będzie najlepsze )
Skończ proszę cie już powtarzać utarte głupoty wyrób sobie własne zdanie i wrócimy do dyskusji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej