Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Gal Anonim:
Ewka właśnie padła, szkoda bo właśnie chciałem pograć :). Ale do SC z tego powodu się nie wybieram.
Zgudi:
--- Cytat: Gal Anonim w Luty 26, 2016, 21:30:17 ---Ewka właśnie padła, szkoda bo właśnie chciałem pograć :). Ale do SC z tego powodu się nie wybieram.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie sprowokowałeś kolejnych 10 stron dyskusji w 3 tematach na temat przyszłości EVE. Xantinos stoi ze stoperem w ręku. Módl się żeby szybko przywrócili. :D
Gal Anonim:
Wszystko na to wskazuje że szybko raczej nie będzie :). Forum EVE się grzeje i dobrze może rzucą jakieś ochłapy SP na pocieszenie.
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 26, 2016, 22:53:08 ---Właśnie sprowokowałeś kolejnych 10 stron dyskusji w 3 tematach na temat przyszłości EVE. Xantinos stoi ze stoperem w ręku. Módl się żeby szybko przywrócili. :D
--- Koniec cytatu ---
A co mnie problemy serwerowe eve obchodzą ?
SC zoptymalizował swoje serwery po wzroście popularności z okazji patha 1.3.3. wszystko śmiga z pingiem 30 w 70 klatkach bez żadnych problemów przy dużo wyższej frekwencji.
I wy się dziwicie, że wieszcze upadek eve :), a siedźcie na centrali i się nudźcie ja wole pograć :)
[.BSI.] Dheedee:
ech gościu... pierdolisz jak potłuczony... pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej