Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (81/96) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 24, 2016, 13:39:47 ---
Czyli wreszcie przyznajesz, że SC także nie jest MMO, no lepiej późno niż wcale.

:D

--- Koniec cytatu ---
Ty to chyba z zawodu prawnikiem jesteś :P

xantinos:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 24, 2016, 13:39:47 ---
Czyli wreszcie przyznajesz, że SC także nie jest MMO, no lepiej późno niż wcale.

:D

--- Koniec cytatu ---
skoro sarkazm jest argumentem w dyskusji :) dla mnie możesz sobie uważać ze SC to tetris jeśli poprawi ci to samopoczucie:)
Od tygodnia kiedy weszło 1.3.3 jest kolejka do logowania na serwer po 200-300 osób i to mi wystarczy za najlepsza recenzję tej gry w tej chwili.

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 24, 2016, 14:21:37 ---skoro sarkazm jest argumentem w dyskusji :) dla mnie możesz sobie uważać ze SC to tetris jeśli poprawi ci to samopoczucie:)
Od tygodnia kiedy weszło 1.3.3 jest kolejka do logowania na serwer po 200-300 osób i to mi wystarczy za najlepsza recenzję tej gry w tej chwili.

--- Koniec cytatu ---
Długi czas oczekiwania tłumaczysz kolejką na serwer? :) A może to z powodu braku chętnych do gry?

Jak po kliknieciu na bitwę czekasz ty, twój kolega i 2 boty to się nie dziwię że trzeba czekać

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 24, 2016, 14:27:39 ---Długi czas oczekiwania tłumaczysz kolejką na serwer? :) A może to z powodu braku chętnych do gry?
Jak po kliknieciu na bitwę czekasz ty, twój kolega i 2 boty to się nie dziwię że trzeba czekać

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: xantinos w Luty 24, 2016, 14:21:37 --- kolejka do logowania na serwer po 200-300 osób

--- Koniec cytatu ---
:) ciekawe jak mam kliknąć zagraj jak czekam w kolejce do wejścia do gry z powodu dużej frekwencji ot ciekawostka :)

Filip Bonn:

--- Cytat: xantinos w Luty 24, 2016, 14:21:37 ---skoro sarkazm jest argumentem w dyskusji :)

--- Koniec cytatu ---

W dyskusji o SC i chodzeniu po stacji zawsze ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej