Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (80/96) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 24, 2016, 11:22:50 ---moim skromnym zdaniem, chlopaki generalnie nie radza sobie. black market w eve jest tak wielki i swobodny, ze az czasem glupio. wpasc chyba mozna tylko przez podpiepszenie.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co nie wiem. Każdego nowego z akademii mającego pomysły zarabiania na grze po prostu walę po łapkach, że nie nie nie.

Filip Bonn:
W SC jest black market?

[BU FU] Karas:
sprzedam tytexa, tanio nie bity: ], dobrze gdyby przyszlemu wlascicielowi nie przeszkadzal znaczek c0venu: ]

xantinos:

--- Cytat: Skaza w Luty 23, 2016, 18:52:07 ---Nie przypominam sobie, aby wspominano o czymś takim. Master of Orion: Conquer the Stars będzie grą posiadającą tryb dla pojedyńczego gracza oraz klasyczny tryb wieloosobowy. Chyba, że coś przegapiłem... Ale jeśli mam rację, kolega ponownie wyciąga jakieś dziwne wnioski.

EVE tak szybko nie utraci zainteresowania graczy. Chyba, że pojawi się rozsądna konkurencja (nie mówię tutaj o "kosmicznych czołgach"), albo CCP coś porządnie popsuje. Jednak obecnie jest to jedno z najlepszych MMO na świecie, zatem nie dramatyzuj.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że to nie jest MMO bo nie można chodzić po stacji :) dlatego napisałem on line (tryb wieloosobowy przez internet), kto się chował na Master of Orion, a to większość 35-40-paro latków nie trzeba im będzie zachwalać tytułu.
Co to dokładnie będzie dowiemy się za dwa dni :), ale oczekiwania są spore. Jeśli będzie to równie grywalne co karcianka to frekwencja jest pewna.
EVE zdechnie z powodu nadmiaru alternatyw i braku modyfikacji oraz upływu czasu co w sumie już się dzieje.

Filip Bonn:

--- Cytat: xantinos w Luty 24, 2016, 13:04:38 ---Oczywiście, że to nie jest MMO bo nie można chodzić po stacji

--- Koniec cytatu ---

Czyli wreszcie przyznajesz, że SC także nie jest MMO, no lepiej późno niż wcale.

:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej