Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (79/96) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 24, 2016, 07:39:13 ---obecnie idacy duzy dodatek do eve, wydaje sie naprawde spoko, duzo ciekawych zmian. bardzo podoba mi sie zmiana z DCkami, DC anty DD uaaaa: ] heavy webixy, ehhh. Rowniez jestem zywo zainteresowany losem linkow, osobiscie nie wierze ze moga je usunac, ale gdyby... ehhh troszke dostalibysmy po dupie: ]

Juz teraz widac, ze ostro rozkminiaja jak przywrocic do zycia utracone statki. doskonalym przykladem sa BCki i HICe, ktorych wczesniej nikt nie uzywal. imo deskom t3 nalezy sie nerf, bo nadal sa OP.

--- Koniec cytatu ---

Ułaskawiono dzisiaj wszystkich, którzy kupowali iski, plexy, postacie za realną kasę. Widać, że są bardziej przyjaźni jak kiedyś ale od razu mówię by nigdy rączka nie świerzbiła by sprzedawać. Nigdy tego nie robiłem ... po cholerę dla kilku złotych stracić kilkuletnią postać. Bez sensu. Mimo to pod wodzą Panienki Seagull dzieją się fajne rzeczy ... tylko czemu piszemy o tym w tak kijowym temacie.

[BU FU] Karas:
ale ale, nie ulaskawili od tak, tylko trzeba sie przyznac, a w formularzu przyznania, musisz podpierdolic od kogo kupiles: ] wklejalem to na shoucie.
ten temat, aby mogly sie pojawic wkoncu jakies ciekawe posty, a nie tylko smutne pierdololo o chukowej grze sc cs czy jakos tak

sztosz:
Robią Amnestię, bo chcą żeby więcej graczy było. Bo wszyscy odchodzą do Star Controll... Star Citizen... no tej drugiej SC, wiecie której! BO EVE UMIERA!!!

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Luty 24, 2016, 11:03:59 ---ale ale, nie ulaskawili od tak, tylko trzeba sie przyznac, a w formularzu przyznania, musisz podpierdolic od kogo kupiles: ] wklejalem to na shoucie.
ten temat, aby mogly sie pojawic wkoncu jakies ciekawe posty, a nie tylko smutne pierdololo o chukowej grze sc cs czy jakos tak

--- Koniec cytatu ---

nie wiem po co to robią skoro mają logi i całą dokumentację. Skrucha? możliwe, albo to że podadzą dodatkowe osoby :)

[BU FU] Karas:
moim skromnym zdaniem, chlopaki generalnie nie radza sobie. black market w eve jest tak wielki i swobodny, ze az czasem glupio. wpasc chyba mozna tylko przez podpiepszenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej