Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
GlassCutter:
--- Cytat: xantinos w Luty 23, 2016, 17:06:17 ---Zobaczymy niedługo premiera klasyka strategi od wargaming czyli master of orion on line. https://masteroforion.eu/pl/intro
Pewnie większość ekonomicznych fascynatów zmieni tytuł na nowy, wtedy się przekonamy ile w eve zostanie graczy.
Zajrzę za tydzień i sprawdzę :)
--- Koniec cytatu ---
Sądzę że większy spadek był po premierze wieśka, fallouta, gta itd ;) jeżeli poczujesz się lepiej odnotowując spadek tuż po premierze to ciesz się chwilą ;)
Skaza:
--- Cytuj ---master of orion on line
--- Koniec cytatu ---
Nie przypominam sobie, aby wspominano o czymś takim. Master of Orion: Conquer the Stars będzie grą posiadającą tryb dla pojedyńczego gracza oraz klasyczny tryb wieloosobowy. Chyba, że coś przegapiłem... Ale jeśli mam rację, kolega ponownie wyciąga jakieś dziwne wnioski.
--- Cytuj ---przekonamy ile w eve zostanie graczy
--- Koniec cytatu ---
EVE tak szybko nie utraci zainteresowania graczy. Chyba, że pojawi się rozsądna konkurencja (nie mówię tutaj o "kosmicznych czołgach"), albo CCP coś porządnie popsuje. Jednak obecnie jest to jedno z najlepszych MMO na świecie, zatem nie dramatyzuj.
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: Skaza w Luty 23, 2016, 18:52:07 ---EVE tak szybko nie utraci zainteresowania graczy. Chyba, że pojawi się rozsądna konkurencja (nie mówię tutaj o "kosmicznych czołgach"), albo CCP coś porządnie popsuje. Jednak obecnie jest to jedno z najlepszych MMO na świecie, zatem nie dramatyzuj.
--- Koniec cytatu ---
Jedyną próbą stworzenia konkurencji dla EVE był zdaje się Perpetuum Online tylko, że to jest zrzynka EVE do świata mechów. Jakby ktoś tytułu nie znał:
Nie liczyłbym, że powstanie konkurencyjny podobny produkt. Eve pożyje jeszcze myślę z 5 lat minimum. Jeśli się tak nie stanie tzn, że panienka Seagull coś ostro spie ekhem zepsuła.
Jak wyjdzie nowy dodatek do EU4 lub CK2 lub zrobią w końcu HOI nowe to EVE straci mnie i moje alty ... dojdzie do masy krytycznej i nie będzie już niczego.
[BU FU] Karas:
obecnie idacy duzy dodatek do eve, wydaje sie naprawde spoko, duzo ciekawych zmian. bardzo podoba mi sie zmiana z DCkami, DC anty DD uaaaa: ] heavy webixy, ehhh. Rowniez jestem zywo zainteresowany losem linkow, osobiscie nie wierze ze moga je usunac, ale gdyby... ehhh troszke dostalibysmy po dupie: ]
Juz teraz widac, ze ostro rozkminiaja jak przywrocic do zycia utracone statki. doskonalym przykladem sa BCki i HICe, ktorych wczesniej nikt nie uzywal. imo deskom t3 nalezy sie nerf, bo nadal sa OP.
Filip Bonn:
Na bank EVE przeżyje takiego SC.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej