Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Soulscream:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 21, 2016, 06:23:18 ---http://img.targem.ru/images/ccc152b7a6ae7b8e7a55db04e7f8.jpg
Jakie to paskudne, chyba dzieciak jakiś te statki projektował kolorki jak w teletubisiach. Pierwszy z prawej wygląda jak batyskaf tego francuskiego podróżnika, kapitana Custo.
Faktycznie pogromca EVE
--- Koniec cytatu ---
Wklej swoje zdjęcie. Skomentuje podobnie. Takie przypierdalanie się dla samego przypierdalania jest dziecinne. Akurat to jest kwestia gustu, więc słomę do obory schowaj.
Filip Bonn:
--- Cytat: Soulscream w Luty 21, 2016, 10:13:02 ---Wklej swoje zdjęcie. Skomentuje podobnie. Takie przypierdalanie się dla samego przypierdalania jest dziecinne. Akurat to jest kwestia gustu, więc słomę do obory schowaj.
--- Koniec cytatu ---
Ty jesteś jebnięty zdrowo, sam się do każdego przypierdalasz pajacu.
Nie podobają mi się te modele, wyraziłem swoje zdanie, a Ty jak jakiś emerytowany góówniak myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy.
Soulscream:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 21, 2016, 10:22:10 ---Ty jesteś jebnięty zdrowo, sam się do każdego przypierdalasz pajacu.
Nie podobają mi się te modele, wyraziłem swoje zdanie, a Ty jak jakiś emerytowany góówniak myślisz że pozjadałeś wszystkie rozumy.
--- Koniec cytatu ---
Grafika nie świadczy o jakości gry, ale spoko pozwalam Ci mieć swój świat :). Propsy za wycieczki osobiste, widze - że masz poziom Xantiosa :D.
Zgudi:
Xantinos się wyczerpał to i solidarność centralowiczów się skończyła. Wróciły stare dobrze czasy gdzie każdy skakał do każdego. :D
Soulscream:
--- Cytat: Zgudi w Luty 21, 2016, 10:48:42 ---Xantinos się wyczerpał to i solidarność centralowiczów się skończyła. Wróciły stare dobrze czasy gdzie każdy skakał do każdego. :D
--- Koniec cytatu ---
Eee solidarność ? Po prostu przypieprzanie się do grafiki to niskich lotów argument.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej