Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (70/96) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---W eve nie ma kolizji, w trakcie walki dużego statki z małym nie jesteście w stanie ograniczyć za
danymi uszkodzeniami jego funkcjonalności ani zmniejszyć walorów bojowych tutaj tak, nie ma paliwa macie niewyczerpane baki do podróży na setki lat świetlnych itd,itp.
Mógłbym dalej wymieniać, ale podejrzewam, że i tak groch o ścianę ...
--- Koniec cytatu ---
Grochem o ścianę to jest pisanie do ciebie.
Setki razy było mówione że są to pewne niedoróbki z których zdajemy sobie sprawę, czasami denerwujące, czasami kompletnie bez znaczenia. EVE to coś o wiele więcej niż samo latanie statkiem, dopóki tego nie pojmiesz... no to nic nie pojmiesz dotyczącego tej gry.

--- Cytuj ---a nie mówiłem z moim tosterem mądrzejsza dyskusja by była :) z fanatykami nie ma o czym pisać bo są pozbawieni zdroworozsądkowego ogląda na sprawę
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego jesteś taki samokrytyczny do swego zachowania? I dlaczego, skoro zdajesz sobie z tego sprawę, nie próbujesz tego zmienić?

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 19, 2016, 15:21:06 ---Grochem o ścianę to jest pisanie do ciebie.
Setki razy było mówione że są to pewne niedoróbki z których zdajemy sobie sprawę, czasami denerwujące, czasami kompletnie bez znaczenia. EVE to coś o wiele więcej niż samo latanie statkiem, dopóki tego nie pojmiesz... no to nic nie pojmiesz dotyczącego tej gry.
Dlaczego jesteś taki samokrytyczny do swego zachowania? I dlaczego, skoro zdajesz sobie z tego sprawę, nie próbujesz tego zmienić?

--- Koniec cytatu ---
Eve to gra jak ma niedoróbki to znaczy że nie jest dobra gra nie ma tam nic nadzwyczajnego już od dawna ciekawe kiedy to dotrze do ciebie?
Puszken nie będę ci nabijać statystyk postów, ani reanimować kolejnego trupa, jakim jest to forum.
Pośmiałem się możne ktoś poza wami mający inne zdanie skorzystał z informacji o SC, które tu zamieściłem, a których wcale łatwo nie jest znaleźć, idę poczytać coś wartościowego zamiast tracić tutaj czas.
Miłego dnia

VonBeerpuszken:

--- Cytat: xantinos w Luty 19, 2016, 15:23:12 ---Eve to gra jak ma niedoróbki to znaczy że nie jest dobra gra nie ma tam nic nadzwyczajnego już od dawna ciekawe kiedy to dotrze do ciebie?

--- Koniec cytatu ---
A kiedy dotrze do ciebie że twoje zdanie i opinie są dla mnie (i nie tylko mnie) warte mniej niż nic?
Dla ciebie nie ma nic nadzwyczajnego, dla mnie jest, a skoro to cię tak boli...cóż, twój nie mój problem.
Dla mnie w twoim SC nie ma KOMPLETNIE nic nadzwyczajnego.

Gal Anonim:

--- Cytat: xantinos w Luty 19, 2016, 14:52:19 ---Autorem nie jestem tylko dyskutantem i to chyba jedynym o niespaczonym fanatyzmem do eve, a zdroworozsądkowym.
O poziomie to raczej świadczą pozostali dyskutanci, a o moją bytność się nie martw nie jesteś jedynym (plus klub klakiera) użytkownikiem centrali obserwuje kto się loguje :)
Najbardziej zabawne jest to, że kiedy dostaliście fakty pod nos radykalizujecie się natychmiast bo to nie po waszej myśli i nie pasuje do ogólnie przyjętej tezy :)
--- Koniec cytatu ---

Zaślepia cię nienawiść do EVE i do znacznej grupy polaków która nie podziela twoich poglądów zarówno tych politycznych jak i tych dotyczących innych dziedzin życia. Nie cierpisz tych, którzy coś osiągnęli, którym coś w życiu wyszło i tych którzy jak ci się wydaje mają lepiej od ciebie. Stary zgorzkniały, zakompleksiony xantios twoje argumenty są jak wybuchające parówki macierewicza nie mają żadnego odniesienia do rzeczywistości. Nie było chyba tu, na tym forum większego hejtera tej gry, który na dodatek sam tworzyłby "fakty" w zależności od potrzeby i okazji naciągając ich interpretację jak stare majty teściowej. No i kto tu jest radykałem no kto?  :o

Jakub Trokowski:
#REKT
https://steamdb.info/app/8930/graphs/
Wszyscy możemy kasować konta...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej