Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (66/96) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 19:46:34 ---ty tak na poważnie?
nie oceniam ustalam fakty i wypisałem ci realne liczby nie koloryzuj
Twój druh qlko1 pisał o statystyce i o moje jej nadinterpretacji  odnośnie średniej nie zrobię mu tej przyjemności i go nie zacytuje, ale ogarnij się bo cie zbeszta :)
średnio w eve na gracza przypada 1.6 konta i to jest fakt pokazany wyżej chcesz go podważyć ?
Poproszę dowód.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że go podważę :). Mam 4 konta, nigdy nie odpaliłem dwóch naraz :)

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 19:46:34 ---ty tak na poważnie?

--- Koniec cytatu ---
Tak, zupełnie poważnie. API Evki nigdzie się nie loguje, a ty pisałeś o zalogowanych API. Nie mogło też być tak że ktoś grał a API było 5.

CCP do EVE ma dokładnie 2 zewnętrzne API. XML API i CREST (Carbon RESTful).

To pierwsze jest stare i read only, zwraca wyniki w postaci XML'a.
To drugie jest nowsze, dane są wysyłane jako JSON i pozwala też zapisywać parę rzeczy na serwerze, tak aby były widoczne in-game i ogólnie udostępnia dużo więcej informacji. Oba API są stateless, więc to że potrzebna jest autentykacja nie zmienia tego, że jesteś gdziekolwiek zalogowany.

xantinos:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 19:55:59 ---Oczywiście, że go podważę :). Mam 4 konta, nigdy nie odpaliłem dwóch naraz :)

--- Koniec cytatu ---
brawo a teraz idź na lekcję podstaw statystyki do qlko1 :)

--- Cytat: sztosz w Luty 18, 2016, 19:58:21 ---Tak, zupełnie poważnie. API Evki nigdzie się nie loguje, a ty pisałeś o zalogowanych API. Nie mogło też być tak że ktoś grał a API było 5.

CCP do EVE ma dokładnie 2 zewnętrzne API. XML API i CREST (Carbon RESTful).

To pierwsze jest stare i read only, zwraca wyniki w postaci XML'a.
To drugie jest nowsze, dane są wysyłane jako JSON i pozwala też zapisywać parę rzeczy na serwerze, tak aby były widoczne in-game i ogólnie udostępnia dużo więcej informacji.

--- Koniec cytatu ---
znowu nie czytasz napisze to piaty raz UWAGA :)
loguję siebie (pierwsze API )
alta z Orka (drugie API )
kolejnego alta z barką (trzecie API )
I kolejnego bo mam ich dużo (czwarte API)
i kolejnego bo na mniej to nuda (piąte API)
gram ze statycznego IP mam 5 odpalonych klientów na jednym kompie
Pytanie konkursowe ilu graczy widzi serwer ?

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 19:58:46 ---brawo a teraz idź na lekcję podstaw statystyki do qlko1 :)

--- Koniec cytatu ---

Statystykę na studiach zdałem na ledwo 3.5 i byłem bardzo zadowolony z wyniku bo to jest przedmiot, którego nie ogarniałem a prowadzący był niewybaczającym, wymagającym betonem.

Faktem jest na pewno co podają statystyki, spojrzałem na to co wyżej jest podane, na pewno uśrednione. Na pewno liczba osób na tranquility zawiera także alty i tego nie podważam w jakikolwiek sposób. Po prostu wydaje mi się, że patrząc na to z punktu widzenia praktyki ciężko mi jest przyjąć takie liczby. Subiektywna ocena.

Statystycznie jestem chińczykiem i muzułmaninem a jestem jedynie minmatarskim murzynem z czerwonym irokezem, w gallentyjskim uniformie, uwielbiającym grać małymi gallentyjskimi statkami w milicji Amarrskiej :).

P.S ten gallentyjski uniform ... po prostu jest biały i pasuje mi do cery :D

xantinos:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 20:05:28 ---Statystykę na studiach zdałem na ledwo 3.5 i byłem bardzo zadowolony z wyniku bo to jest przedmiot, którego nie ogarniałem a prowadzący był niewybaczającym, wymagającym betonem.

Faktem jest na pewno co podają statystyki, spojrzałem na to co wyżej jest podane, na pewno uśrednione. Na pewno liczba osób na tranquility zawiera także alty i tego nie podważam w jakikolwiek sposób. Po prostu wydaje mi się, że patrząc na to z punktu widzenia praktyki ciężko mi jest przyjąć takie liczby.

Statystycznie jestem chińczykiem i muzułmaninem a jestem jedynie minmatarskim murzynem z czerwonym irokezem, w gallentyjskim uniformie, uwielbiającym grać małymi gallentyjskimi statkami w milicji Amarrskiej :).

P.S ten gallentyjski uniform ... po prostu jest biały i pasuje mi do cery :D

--- Koniec cytatu ---
ja to wiem powiedz o tym qlko1 :) są małe kłamstwa, duże i statystyka o ile dobrze pamiętam anegdotę ja na końcu dodał bym sondaże wyborcze, ale to też statystyka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej