Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (65/96) > >>

xanowron:

Jeśli chodzi o ilość kont per gracz.

xantinos:

--- Cytat: Zgudi w Luty 18, 2016, 19:20:05 ---Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz udowodnić, że realnie wieczorami w EVE gra max 1200-1300 graczy na raz a pozostałe 30 000 to jedynie alty, fikcyjne konta i sfałszowane liczby?

--- Koniec cytatu ---
Nie! 
Pisze, że 31,622 to fikcja, a z danych powyżej wynika, że średnia to 1.6 konta czyli realny wynik  to nie więcej jak  19764 na sesję czyli prawie o połowę mniej.
Dla mnie różnica kolosalna bo to się pokrywa z innymi danymi już tu cytowanymi i wyśmianymi przez szanowne grono wcześniej.
W SC nie masz możliwości multikont dlatego wyniki są miarodajne. Chodziło tylko o ustalenie rzetelnych faktów na podstawie danych o nic więcej.
Dzięki Xanowron za info o kontach.

P.S edytowałem dane pisałem bez okularów i musiałem bzdury poprawić :)

--- Cytat: sztosz w Luty 18, 2016, 18:57:09 ---Co to jest niby zalogowane API? Czytam i nie rozumiem, a to moja dziedzina, bo nie jedno zewnętrzne API w życiu napisałem.

Jak gracz jeden a API 5? Graczy mogą być miliardy, ale API Eve będzie nadal miała jedno.

Tu naprawdę wychodzi totalny z Ciebie ignorant, bo słyszałeś coś o API, wiesz że to ma jakiś związek z serwerem. A potem rzucasz na prawo i lewo tym skrótowcem, nie mając zielonego pojęcia co to jest de facto API.

--- Koniec cytatu ---
https://pl.wikipedia.org/wiki/Application_Programming_Interface
umiem uzyć google w eve to jest powiązane z kluczem w bazie danych gry do identyfikacji postaci.
Po to je podajesz w eve moon czy w eft gdzie pokazuje ci dla jeśli je masz 3 postaci wszystkie skille.
Nie odpalisz altów na tym samym api w jednym kliencie :) bo na raz może być tylko jeden moje pytanie dotyczyło identyfikacji IP względem API.
Ale to ja nie umiem czytać.

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 19:26:21 ---Nie! 
Pisze, że 31,622 to fikcja, a z danych powyżej wynika, że średnia to 1.6 konta czyli realny wynik  to nie więcej jak  19764 na sesję czyli prawie o połowę mniej.
Dla mnie różnica kolosalna bo to się pokrywa z innymi danymi już tu cytowanymi i wyśmianymi przez szanowne grono wcześniej.
W SC nie masz możliwości multikont dlatego wyniki są miarodajne. Chodziło tylko o ustalenie rzetelnych faktów na podstawie danych o nic więcej.
Dzięki Xanowron za info o kontach.

P.S edytowałem dane pisałem bez okularów i musiałem bzdury poprawić :)

--- Koniec cytatu ---
"Prawie o połowę" to za dużo powiedziane. Ale jak masz max 40 000 kont zalogowanych to 25 000 realnych graczy to nie jest tak źle.

[NAUKE] Son of Rainbow:
Należy też pamiętać, że drugie konta często odpalane są tylko na chwilę by np postawić cyno. Więc wątpię bardzo by było więcej jak 20% populacji online, która odpala 2 konta non stop chyba, że afczy albo opierdziela towar. Fakt są maniacy np kopiący na 10+ kont ale to ewenement.

xantinos:

--- Cytat: sztosz w Luty 18, 2016, 18:57:09 ---Co to jest niby zalogowane API? Czytam i nie rozumiem, a to moja dziedzina, bo nie jedno zewnętrzne API w życiu napisałem.

Jak gracz jeden a API 5? Graczy mogą być miliardy, ale API Eve będzie nadal miała jedno.

Tu naprawdę wychodzi totalny z Ciebie ignorant, bo słyszałeś coś o API, wiesz że to ma jakiś związek z serwerem. A potem rzucasz na prawo i lewo tym skrótowcem, nie mając zielonego pojęcia co to jest de facto API.

--- Koniec cytatu ---
ty tak na poważnie?

--- Cytat: Zgudi w Luty 18, 2016, 19:38:57 ---"Prawie o połowę" to za dużo powiedziane. Ale jak masz max 40 000 kont zalogowanych to 25 000 realnych graczy to nie jest tak źle.

--- Koniec cytatu ---
nie oceniam ustalam fakty i wypisałem ci realne liczby nie koloryzuj

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 19:41:10 ---Należy też pamiętać, że drugie konta często odpalane są tylko na chwilę by np postawić cyno. Więc wątpię bardzo by było więcej jak 20% populacji online, która odpala 2 konta non stop chyba, że afczy albo opierdziela towar. Fakt są maniacy np kopiący na 10+ kont ale to ewenement.

--- Koniec cytatu ---
Twój druh qlko1 pisał o statystyce i o moje jej nadinterpretacji  odnośnie średniej nie zrobię mu tej przyjemności i go nie zacytuje, ale ogarnij się bo cie zbeszta :)
średnio w eve na gracza przypada 1.6 konta i to jest fakt pokazany wyżej chcesz go podważyć ?
Poproszę dowód.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej