Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (64/96) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 18:57:31 ---I co mam napisać tej tępej pale 3 raz, że Crest liczy po API a Tranq po logach?

--- Koniec cytatu ---
Po co? I tak nie zrozumie.
Nabił do głowy sobie to API i młotiem nie wybijesz.
Chyba że wytłumaczysz mu różnicę między CREST a Tranq, ale czy na pewno Ci się chce wołać w pustkę?

Sztosz, chodzi najprawdopodobniej o APi które możesz sobie wygenerować i użyć na stronach czy aplikacjach. Xant uważa że tranq widzi to jako graczy :D

xantinos:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 18:57:31 ---I co mam napisać tej tępej pale 3 raz, że Crest liczy po API a Tranq po logach?

--- Koniec cytatu ---
a jaka jest różnica jedno szczytuje iD postaci a drugie login ?
Dla mnie to to samo jedno i drugie można o kant dupy potłuc jako bazę do analizy nie masz żadnej informacji rzetelnej ile masz graczy, a ile bootów.
Wiesz tylko ile jest otwartych klientów gry.

[NAUKE] Son of Rainbow:
Jedno wczytuje zależnie to co wygenerujesz więc np mogę odpalić program zewnętrzny, sprawdzić czy w dany fit się zapnę i wtedy odpalam np PYFA (taki program) i loguje mnie przez CREST. Natomiast jeśli już chcę wejść do gry loguje mnie do Tranquility i wtedy jestem online.

xantinos:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 19:04:18 ---Jedno wczytuje zależnie to co wygenerujesz więc np mogę odpalić program zewnętrzny, sprawdzić czy w dany fit się zapnę i wtedy odpalam np PYFA (taki program) i loguje mnie przez CREST. Natomiast jeśli już chcę wejść do gry loguje mnie do Tranquility i wtedy jestem online.

--- Koniec cytatu ---
super hmmm jak tu zapytać żebyśmy się zrozumieli ... czy jeśli przez klienta odpalisz swoje konto i konto 4 altów na raz na jednym kompie i jednym IP to system Tranquility szczyta cie jako 1 połączenie czyli gracza czy 5 ?
Bo pytam o to 4 raz :)

Zgudi:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz udowodnić, że realnie wieczorami w EVE gra max 1200-1300 graczy na raz a pozostałe 30 000 to jedynie alty, fikcyjne konta i sfałszowane liczby?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej