Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 18:49:47 ---kiedy brakuje argumentów wracamy do deprecjacji tytułu jakie to schematyczne i żałosne.
--- Koniec cytatu ---
Pisanie samemu do siebie jest dokłądnie takim samym objawem kiepskiego zdrowia psychicznego jak rozmowa z samym sobą.
--- Cytuj ---Podważ te informacje które ja podałem to może mnie przekonasz i sobie was odpuszczę na razie jest 1:0
--- Koniec cytatu ---
Znowu udowodniłeś że czytanie rozumne jest dla ciebie obce, napisałem wyraźnie że miałeś rację że przez Steama łączy się więcej graczy do SC niż do EVE
xantinos:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 18, 2016, 18:52:10 ---Jesteś nieczytającym, nieszanującym innych tępym katoprawicowym śmieciem. Tak żeby trafiło co uważam.
www.eve-offline.net strona tworzona przez gracza nie będącego w CCP monitorująca EvE.
--- Koniec cytatu ---
Czytasz co piszesz ?
Napisałes mi, że liczy graczy po api tak ? Zadałem ci pytanie na które nie odpisałeś czy api jest weryfikowane po IP i nie dublowane tzn. czy jeśli odpalę 5 klientów na jednym kompie to liczy mnie jako 1 gracza czy 5 ?
Zakładam, że podaje 5 pokaz mi źródło jeśli się mylę.
--- Cytat: sztosz w Luty 18, 2016, 18:57:09 ---Co to jest niby zalogowane API? Czytam i nie rozumiem, a to moja dziedzina, bo nie jedno zewnętrzne API w życiu napisałem.
Jak gracz jeden a API 5? Graczy mogą być miliardy, ale API Eve będzie nadal miała jedno.
Tu naprawdę wychodzi totalny z Ciebie ignorant, bo słyszałeś coś o API, wiesz że to ma jakiś związek z serwerem. A potem rzucasz na prawo i lewo tym skrótowcem, nie mając zielonego pojęcia co to jest de facto API.
--- Koniec cytatu ---
https://pl.wikipedia.org/wiki/Application_Programming_Interface
umiem uzyć google w eve to jest powiązane z kluczem w bazie danych gry do identyfikacji postaci.
Po to je podajesz w eve moon czy w eft gdzie pokazuje ci dla jeśli je masz 3 postaci wszystkie skille.
Nie odpalisz altów na tym samym api w jednym kliencie :) bo na raz może być tylko jeden moje pytanie dotyczyło identyfikacji IP względem API.
Ale to ja nie umiem czytać.
sztosz:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 18:35:47 ---chciałeś powiedzieć zalogowanych API :), a to kolosalna różnica. Wyobraź sobie, że kiedy grałem gracz był jeden, a API 5 łapiesz różnice czy narysować ?
--- Koniec cytatu ---
Co to jest niby zalogowane API? Czytam i nie rozumiem, a to moja dziedzina, bo nie jedno zewnętrzne API w życiu napisałem.
Jak gracz jeden a API 5? Graczy mogą być miliardy, ale API Eve będzie nadal miała jedno.
Tu naprawdę wychodzi totalny z Ciebie ignorant, bo słyszałeś coś o API, wiesz że to ma jakiś związek z serwerem. A potem rzucasz na prawo i lewo tym skrótowcem, nie mając zielonego pojęcia co to jest de facto API.
[NAUKE] Son of Rainbow:
I co mam napisać tej tępej pale 3 raz, że Crest liczy po API a Tranq po logach?
Sztos jemu chodzi o to, że można korzystać z API. Ja mam np 2 korpy i 2 api prowadzone na zkillboard żeby kille zbierało. To są api graczy i dlatego prawdopodobnie na CREST co jakiś odświeża API moich postaci. Jednak nie logują się one w tym czasie na Tranquility, które podaje ilość grających,.
sztosz:
@Rainbow: Ty chyba też nie wiesz co to jest API. Przestańcie używać akronimów których nie rozumiecie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej