Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (60/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: xanowron w Luty 18, 2016, 18:25:43 ---Ccp nie ukrywa danych dotyczących graczy online w przeciwieństwie do twórców star conflict (mimo duzego spadku graczy w eve przez ostatnie kilka lat).
Po drugie (bo widać zignorowales połowę mojej wypowiedzi) dowiedz się czym się różni eve na steamie od takiego z launchera ccp i dlaczego na steamie jest tak mało graczy.

--- Koniec cytatu ---
Gra to gra co mnie obchodzi z jakiej platformy kupiona, co logujesz się na inny serwer ?
Podobno jest jeden.
Weźcie pod uwagę, że SC to MMO Action Space nie muszę lecieć 5 godzin z gratami, uzupełniać paliwa w posie, klepać kilka godzin inwencji,wchodzę walczę wystarczy mi godzina, albo dwie zabawy i mogę robić coś innego.
Dlatego średnia grania w eve to kilka godzin SC od godziny do 6.

[NAUKE] Son of Rainbow:
Są trzy:

Światowy,
Testowy,
Chiński,

Liczba graczy ze Steam'a podana jest tylko na Steam'ie. Łączna ilość jest możliwa poprzez wyprowadzenie API np tak jak na www.eve-offline.net . "Co mnie to obchodzi" i strzelił foszkiem jak gimbusik.

VonBeerpuszken:
No dobra, udowodnił że przez Steama więcej gra ludzi w SC niż EVE.
A to że w tej chwili na serwerze EVe jest około 30 tyś to przeciez drobiazg, Steam pokazuje 1000 z groszami, i to jest najbardziej wiarygodne, bo przecież co tam serwer CCP wie na temat ilości zalogowanych użytkowników :D
Gdyby ten "dowód" nie był tak żałosny to byłby nawet zabawny :)

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 18, 2016, 18:34:10 ---No dobra, udowodnił że przez Steama więcej gra ludzi w SC niż EVE.
A to że w tej chwili na serwerze EVe jest około 30 tyś to przeciez drobiazg, Steam pokazuje 1000 z groszami, i to jest najbardziej wiarygodne, bo przecież co tam serwer CCP wie na temat ilości zalogowanych użytkowników :D
Gdyby ten "dowód" nie był tak żałosny to byłby nawet zabawny :)

--- Koniec cytatu ---
chciałeś powiedzieć zalogowanych API :), a to kolosalna różnica. Wyobraź sobie, że kiedy grałem gracz był jeden, a API 5 łapiesz różnice czy narysować ?
Wiecej ?  Dla mnie 850 000 do marnych 300 000 to nokaut prawie 3 razy mniej aktywnych a ile jest nie ze steam ?

[NAUKE] Son of Rainbow:
Jezu jeśli jest tylko 1000 ludzi online to obecnie online w mojej małej koalicji jest około 100 osób ... JPRDL to 1/10 populacji ... teraz ja zaczynam ustalać zasady;> lol

Zalogowane API czyli np korzystający z EVE bądź programów zewnętrznych podani są na CREST, natomiast ilość zalogowanych w grze na Tranquility.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej