Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (45/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: xanowron w Luty 16, 2016, 19:57:59 ---Owszem gówno wiem, ale nie wypowiadam się na ten temat i nie pouczam innych którzy się na tym znają - widzisz subtelną różnicę?

1200wn grając od 2012 (btw beta to była chyba na początku 2010), rzeczywiście wymiatacz z Ciebie niemiłosierny :P

Podobnie jak w SC, no nie?

Pytałem gdzie mogę znaleźć info o Twoim korpie w SC.

--- Koniec cytatu ---
znajdz mi posta gdzie kogos pouczam na temat pvp eve ? chętnie przeczytam.
Przy 23 000 gdzie od 11 000 zacząłem zwracać na wn8 uwagę ? nie najgorzej każdy porządny klan mnie przyjmie bez problemu jeśli będę chciał.
Oczywiście ty masz co najmniej 2300 jak mniemam.
Nie wiem ile liczy SC wiem ze są 3 polskie korpy to jest co najmniej 150 aktywnych nie wiem ilu jest niezrzeszonych Zgudi to 151 :)
A rusz dupe buraku i sobie sam poradź obrażasz mnie, a potem mam ci nadskakiwać bo ci się wysilić samemu nie chce ?
Poradź sobie sam, albo się wal nie zamierzam już nikogo z centrali niańczyć i karmić darmowymi informacjami.

Zgudi hipokryto plujesz na mnie od rana i SC, a siedzisz i klepiesz poziomy jesteś żałosny :)

sztosz:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 21:21:51 ---nie zawracaj dupy swoimi płacz postami

--- Koniec cytatu ---
Ale to że ty zawracasz dupę swoimi płacz postami (i nadal nie odpowiadasz na niewygodne dla Ciebie pytania) to jest ok?

Zasadnicza różnica jest taka, że Ciebie poza mną nikt nie wyganiał. Ja też cofam prośby o to żebyś sobie poszedł, serio. Przynajmniej jest ktoś, przy kim ręce opadają i nie pozostaje nic tylko się pośmiać.

Pisz więcej, proszę :)

Zgudi:
No przecież prosiłeś o dokładną rozpiskę... brakło argumentów? :D :D

Xantinos, Ja nie płaczę. SC jest całkiem fajną grą. Ale jak porównujesz to do EVE jako nowa odsłona, to nagle okazuje się jak wiele ta gra ma wad i ograniczeń. Jak założysz sobie, że to taki rozbudowany kosmiczny WOT to gra wydaje się interesująca. Po prostu nie można porównywać tam gdzie się nie da bo wyjdzie na odwrót. Tyle w temacie.

Chyba wypędziłem trola, moja wina  :'(

xanowron:

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 21:04:05 ---znajdz mi posta gdzie kogos pouczam na temat pvp eve ? chętnie przeczytam.
Przy 23 000 gdzie od 11 000 zacząłem zwracać na wn8 uwagę ? nie najgorzej każdy porządny klan mnie przyjmie bez problemu jeśli będę chciał.
Oczywiście ty masz co najmniej 2300 jak mniemam.
--- Koniec cytatu ---

Ledwo 1900 i uważam się za średniego, a żaden porządny klan nawet na moją aplikację nie odpisze - widać mamy różne standardy :P

--- Cytat: xantinos w Luty 16, 2016, 21:04:05 ---Nie wiem ile liczy SC wiem ze są 3 polskie korpy to jest co najmniej 150 aktywnych nie wiem ilu jest niezrzeszonych Zgudi to 151 :)
A rusz dupe buraku i sobie sam poradź obrażasz mnie, a potem mam ci nadskakiwać bo ci się wysilić samemu nie chce ?
Poradź sobie sam, albo się wal nie zamierzam już nikogo z centrali niańczyć i karmić darmowymi informacjami.

--- Koniec cytatu ---

Po prostu chciałem nazwę korpa, czy to jest niańczenie i karmienie darmowymi informacjami? Czy może się boisz, że ktoś sprawdzi i okaże się, że nie ma tych 3 korpów po 50+ aktywnych graczy?
@edit
Jedyny sensowny korp który znalazłem: http://dla-graczy.pl/?q=pl/forum/41 to Wy? :)

xantinos:

--- Cytat: sztosz w Luty 16, 2016, 21:31:21 ---Ale to że ty zawracasz dupę swoimi płacz postami (i nadal nie odpowiadasz na niewygodne dla Ciebie pytania) to jest ok?

Zasadnicza różnica jest taka, że Ciebie poza mną nikt nie wyganiał. Ja też cofam prośby o to żebyś sobie poszedł, serio. Przynajmniej jest ktoś, przy kim ręce opadają i nie pozostaje nic tylko się pośmiać.

Pisz więcej, proszę :)

--- Koniec cytatu ---
napisz chociaż raz coś własnego i innego powtarzasz się już chyba 4 raz

Co do korporacji są jeszcze dwie poza POLISH HUNTERS jest jeszcze Zgrany Team i Gwiezdna Eskadra

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej