Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
sztosz:
Oj Zgudi, bo go spłoszysz i znów będę książki na zamiast centrali na kiblu czytał >:(
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 15, 2016, 18:28:28 ---Ja chcę zadaj jedno konkretne i proste pytanie. :)
Xantinos, biorąc pod uwagę całą tę dyskusję, czy dalej uważasz, że SC to "godny następca wysłużonej EVE" i "nowa odsłona EVE"?
--- Koniec cytatu ---
Jasne nie wycofuje się z ani jednej deklaracji, napisałem też, że jest w SC wszystko to czego brakuje w eve (sprawiedliwej rywalizacji opartej na duchu e-sportu), a nie ma tego co jest niepotrzebne (marketu). W sumie niewiele jak na 5 stron spamu :)
Zgudi kiedy przestaniesz męczyć boty na 3 tierze i pograsz coś poważnego w SC ?
Zrobiłeś błąd lepiej griduj szturmowca imperium, dodaj fregatę dalekosiężną i zrób styxa to podstawa ligi jeżeli chodzi o helera.
Jak podglądałem ostatnio to miałeś 117 walk z tego większość z botami :) przerzuć się na PVE szybciej zarobisz na moduły i nowe statki, a zabawa zaczyna się od 8-9 jak już pisałem wcześniej.
Zgudi:
--- Cytuj ---Jasne nie wycofuje się z ani jednej deklaracji, napisałem też, że jest w SC wszystko to czego brakuje w eve (sprawiedliwej rywalizacji opartej na duchu e-sportu), a nie ma tego co jest niepotrzebne (marketu).
--- Koniec cytatu ---
Xantinos,
I potwierdzasz że "Star Conflict jest ogromnym zagrożeniem dla EVE" tak jak zrobiłeś to na początku?
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 15, 2016, 18:35:30 ---Xantinos,
I potwierdzasz że "Star Conflict jest ogromnym zagrożeniem dla EVE" tak jak zrobiłeś to na początku?
--- Koniec cytatu ---
Nie z tego się muszę po 2 tygodniowej grze wycofać jak przejrzałem spectrum społeczności jest spora cześć graczy eve, która w to gra, ale to jest gra dla zupełnie innej grupy nie skażonej porównaniami z otwarta głową wchodzą w ducha rywalizacji na równych szansach. Eve gracze się tam nie odnajdą :) no bo jak to nie można zabić początkującego?
Nie ma kilborda tylko ranking oparty na realnych dokonaniach ?
To nie dla nich w większości po prostu uważam że nie dadzą rady poza tym tam trzeba pilotować i nie da się nawalić jak stodoła grając w eve w piątkowy wieczór czy sobotę.
Znaczy SC osiągnie sukces już go osiągnęło, ale nie zabije EVE ono samo umrze bez konkurentów za jakiś czas.
Jakub Trokowski:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 18:32:10 ---nie ma tego co jest niepotrzebne (marketu)
--- Koniec cytatu ---
Kto Cię zascamował? :D
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 18:32:10 ---sprawiedliwej rywalizacji opartej na duchu e-sportu
--- Koniec cytatu ---
Jest AT. Nawet ostatnio zbanowali oszukistów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej