Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (31/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: qlko1 w Luty 15, 2016, 17:37:39 ---Za cienki jesteś żeby mnie zacietrzewić. Lepsi od ciebie tutaj próbowali. Niby przyznałeś rację, ale kilka głupot dorzuciłeś... Więc prostuję kolejne idiotyzmy.

Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Nie widzę żadnych głupot nie wiedziałem tylko, że ktoś wam zafundował furtkę na przekręty z tym odpisem, że powyżej 1.6 % nie musicie, ale możecie wypisywać skład.
Ciekawe co złego było z polska norma i dlaczego do tej pory nie ma rodzimych przepisów regulujących ta sprawę tak samo jak kompletny brak norm produkcyjnych ogólnie dostępnych :)
Możesz wlać tam co chcesz i tak nikt tego nie sprawdzi bo nie musisz tego wypisywać.
dzięki za otwarcie oczu jest gorzej niż myślałem, będę kupować tylko zagraniczne gatunki nie produkowane w Polsce :)

Soulscream:
Specjalista od MMO, teraz od browanictwa zaraz dojdzie... że to specjalista od Smoleńska O_O.

Asag:
Xantinos aż mi ciebie szkoda, gram od niedzieli, gra jak WoT w kosmosie z drobnymi różnicami. Nawet miło się pyka chociaż wiem że na długo mnie to nie wciągnie. I zamiast jakoś sensowniej zareklamować tą grę i zachęcić ludzi do spróbowania, polecić początkującym jakieś konkretne shipy z danego tieru czy co warto na początku skillować to wypisujesz jakieś brednie o pogromie EvE chociaż są to kompletnie różne gry.

Jeżeli chciałeś zniechęcić ludzi do tego tytułu to muszę przyznać że idzie ci naprawdę świetnie jak do tej pory bo oprócz jakiegoś bełkotu to na razie nic ciekawego nie napisałeś.

xantinos:

--- Cytat: Asag w Luty 15, 2016, 17:53:11 ---Xantinos aż mi ciebie szkoda, gram od niedzieli, gra jak WoT w kosmosie z drobnymi różnicami. Nawet miło się pyka chociaż wiem że na długo mnie to nie wciągnie. I zamiast jakoś sensowniej zareklamować tą grę i zachęcić ludzi do spróbowania, polecić początkującym jakieś konkretne shipy z danego tieru czy co warto na początku skillować to wypisujesz jakieś brednie o pogromie EvE chociaż są to kompletnie różne gry.

Jeżeli chciałeś zniechęcić ludzi do tego tytułu to muszę przyznać że idzie ci naprawdę świetnie jak do tej pory bo oprócz jakiegoś bełkotu to na razie nic ciekawego nie napisałeś.

--- Koniec cytatu ---
Czytałeś uważnie od początku czy tylko spam z Puszkenem i spółka ?
Zadaj sensowne pytanie odnośnie tej gry to w stopniu posiadanej prze zemnie wiedzy udzielę ci odpowiedzi lub nie jeśli tej wiedzy nie mam.
Poradnika pisać nie będę linkowałem materiały już ze dwa razy.

Zgudi:
Ja chcę zadaj jedno konkretne i proste pytanie. :)

Xantinos, biorąc pod uwagę całą tę dyskusję, czy dalej uważasz, że SC to "godny następca wysłużonej EVE" i "nowa odsłona EVE"?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej