Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (4/96) > >>

xantinos:
Gra w to ktoś ze starych z EVE  ?
Dla mnie rewelacja od dawna czekałem na areny pvp jak w wot, a i reszta dodatków jest fajna.
Zapowiada się godny następca wysłużonej EVE i bez żalu jej podziękuję :)

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 04, 2016, 16:47:33 ---Gra w to ktoś ze starych z EVE  ?
Dla mnie rewelacja od dawna czekałem na areny pvp jak w wot, a i reszta dodatków jest fajna.
Zapowiada się godny następca wysłużonej EVE i bez żalu jej podziękuję :)

--- Koniec cytatu ---
Tak, Star Conflict jest ogromnym zagrożeniem dla EVE :D

xantinos:
Zobaczymy ja ściągnąłem do niej już 4 dawnych graczy EVE i sa zachwyceni, a ciekawe ilu jest takich jak ja ?
Grałeś w open space word ? Widziałes walkę o regiony ? Nowe pancerniki jako odpowiedniki capsów z  EVE ?
Tydzień temu weszły nowe klasy statków o nazwie  "niszczyciele".
Gra rozwija się w ogromnym tempie, a konkurencja nie śpi.
Na steam sa pre ordery kilku nowych propozycji w stylu word of warship  np.

Zgudi:

--- Cytat: xantinos w Luty 04, 2016, 18:02:29 ---Zobaczymy ja ściągnąłem do niej już 4 dawnych graczy EVE i sa zachwyceni, a ciekawe ilu jest takich jak ja ?
Grałeś w open space word ? Widziałes walkę o regiony ? Nowe pancerniki jako odpowiedniki capsów z  EVE ?
Tydzień temu weszły nowe klasy statków o nazwie  "niszczyciele".
Gra rozwija się w ogromnym tempie, a konkurencja nie śpi.
Na steam sa pre ordery kilku nowych propozycji w stylu word of warship  np.
--- Koniec cytatu ---

Nie, nie grałem jeszcze w to, widziałem tylko filmy na yt. Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Dreadnought, Angeles Fall First a Star Conflict. Te trzy gry ponoć są przyzwoite ale żeby którakolwiek była następcą EVE?

xantinos:
Ściągnij zagraj jest za free kosztuje tylko czas tu masz tutoriale z napisami pl, a klient jest w naszym języku.
http://star-conflict.com/en/game/gameguide

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej