Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
--- Cytat: qlko1 w Luty 15, 2016, 15:56:06 ---.
Inna kwestia jest taka, że jesteś rewelacyjną antyreklamą SC.Jakoś zdumiony nie jestem.
Taniej i prościej jest użyć chmielu, gdybyś miał chociaż cień wiedzy o warzeniu piwa, to byś to wiedział.
--- Koniec cytatu ---
Akurat już pisałem, że lepiej dla nas społeczności bez was siedźcie sobie w eve i nie idźcie nigdzie indziej nie psujcie ludziom zabawy swoją obecnością.
Jeśli mi się udało spowodować, że nie będziesz grać w SC to jestem bardzo zadowolony z siebie i weź Soula, Puszkena i jeszcze kilka innych kwiatków bym znalazł.
Zanim komuś zarzucisz dyletanctwo sam zbadaj problem wcześniej :) nie chodzi o koszty tylko o czas wytworzenia skoro jesteś ekspertem browarnictwa to wiesz ile czasu potrzeba na powstanie brzeczki, kiedy następuje etap dosypania chmielu i ile trwa potem do konsumpcji o krystalizacji już nie wspomnę bo to duperela.
Z chmielem to trwa bardzo długo , chrzczone napoje o smaku piwnym mogą powstać raz dwa.
W warszawie teraz to żaden wyczyn, ale kiedyś jako pierwszy był mini browar z restauracją bodajże "Browarmia", który podawał piwo własnej produkcji tam rozmawiałem z fachowcami i miałem przyjemność uczestniczyć w procesie ważenia to coś tam wiem, może za speca się autorytarnie nie uznam ale jakaś tam wiedzę o dyskutowanym problemie mam.
VonBeerpuszken:
Wiedziałem że znów nic nie wmyślisz i powtórzysz za mną ;D
Qlko1:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 16:16:19 ---Zanim komuś zarzucisz dyletanctwo sam zbadaj problem wcześniej :) nie chodzi o koszty tylko o czas wytworzenia skoro jesteś ekspertem browarnictwa to wiesz ile czasu potrzeba na powstanie brzeczki, kiedy następuje etap dosypania chmielu i ile trwa potem do konsumpcji o krystalizacji już nie wspomnę bo to duperela.
[...]
Z chmielem to trwa bardzo długo , chrzczone napoje o smaku piwnym mogą powstać raz dwa.
--- Koniec cytatu ---
Gówno prawda. Chmiel to tylko przyprawa, dodawana do brzeczki po ukończeniu procesu warzenia, nie wpływa ani na czas klarowania ani fermentacji. A proces warzenia to raptem godzina obróbki termicznej w różnych etapach temperaturowych.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 16:16:19 ---W warszawie teraz to żaden wyczyn, ale kiedyś jako pierwszy był mini browar z restauracją bodajże "Browarmia", który podawał piwo własnej produkcji tam rozmawiałem z fachowcami i miałem przyjemność uczestniczyć w procesie ważenia to coś tam wiem, może za speca się autorytarnie nie uznam ale jakaś tam wiedzę o dyskutowanym problemie mam.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy myślisz, że wiesz coś o temacie bo kiedyś rozmawiałeś z ekspertem? Nie pogrążaj się. Miałeś przyjemność uczestniczyć w procesie "ważenia". Facet wyjął wagę a ty na nią postawiłeś butelkę? Kurwa, gościu, skończ i oszczędź sobie wstydu.
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 16:21:52 ---Wiedziałem że znów nic nie wmyślisz i powtórzysz za mną ;D
--- Koniec cytatu ---
Bo to jest gadka o niczym piszecie tutaj śmieciowe posty jeden za drugim blokując tym nielicznym zainteresowanym dostęp do informacji o grze z tematu.
Nie podoba się nie graj i spadaj pisać o kredytach polityce albo dla odmiany GW2 materiału do kawy na jutro wystarczy.
Dajcie biednym zainteresowanym ( Już ustaliliśmy komu nie :)) szanse na dokopanie się to tych kilku wartościowych postów z informacjami o grze.
mamy 5 stron, a wartościowych postów jest może na jedną reszta to duperele.
Zgudi:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 16:16:19 ---Akurat już pisałem, że lepiej dla nas społeczności bez was siedźcie sobie w eve i nie idźcie nigdzie indziej nie psujcie ludziom zabawy swoją obecnością.
Jeśli mi się udało spowodować, że nie będziesz grać w SC to jestem bardzo zadowolony z siebie i weź Soula, Puszkena i jeszcze kilka innych kwiatków bym znalazł.
--- Koniec cytatu ---
Tak szybko zdanie zmieniłeś? A tak niedawno odgrażaleś się że ściągniesz tam wszystkich :D
--- Cytuj --- Zobaczymy ja ściągnąłem do niej już 4 dawnych graczy EVE i sa zachwyceni, a ciekawe ilu jest takich jak ja ?
--- Koniec cytatu ---
Nie poddawaj się tak łatwo :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej