Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
Soulscream:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:51:45 ---Małpujesz Puszkena to po co mam ci odpisywać wysil się na oryginalność.
Przeczytałem ten wątek z ciekawości jedziecie tak samo po chłopinie jak tutaj widać z innej nacji :)
Tez przeszkadza i co ciekawe niektórzy wiedza wszystko o GW 2 zupełnie jak tutaj.
zadowolony z riposty ? To 5 pln się należy :)
--- Koniec cytatu ---
Małupuje? A może skoro większośc ludzi na tym forum siebie małpuje to... może po prostu mają racje ? Wiesz wyciągneli wnioski, ale spoko. Był taki jeden co żył we własnym świecie do samego końca, aż palnął sobie w łeb :).
Qlko1:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:42:19 ---Ja napisałem o talerzu kanapek ty o tej co ci nie smakowała po pierwszym kęsie, ja opisuje smaki pozostałych, a ty mi mówisz że każda jest z tym co zjadłeś.(Juz jak chcesz kulinarne porównania)
--- Koniec cytatu ---
Pozostałe są na tym samym talerzu, od tego samego kucharza. Dzięki.
Inna kwestia jest taka, że jesteś rewelacyjną antyreklamą SC.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:42:19 ---Akurat ostatnie wybory i ich zwycięzca jest również moja zasługa, więc ja śpię spokojnie, a pana Antoniego mogę zaprosić na kawę i ciasteczka :) nie koniecznie o 5 rano.
--- Koniec cytatu ---
Jakoś zdumiony nie jestem.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:42:19 ---Powiedz to mojemu gastrologowi może ci uwierzy, ale diagnozę miał inna nadkwasota tylko po wypiciu wybranych gatunków piwa bez chmielu.
Urban legend ? nie można po polsku ?
--- Koniec cytatu ---
Taniej i prościej jest użyć chmielu, gdybyś miał chociaż cień wiedzy o warzeniu piwa, to byś to wiedział.
http://tomaszkopyra.natemat.pl/83405,10-faktow-ktore-musisz-wiedziec-o-piwie-aby-nie-wyjsc-na-glupka
--- Cytuj ---A co z bydlęcą żółcią? Przecież w Fakcie napisali.
W Polsce i w żadnym innym znanym mi kraju nie używa się bydlęcej żółci jako zamiennika chmielu. Niestety, kilka lat temu wspomniany Fakt, powołując się na raport IJHARS (który nota bene dotyczył głównie nieprawidłowości w znakowaniu etykiet i niezgodności wysokości ekstraktu z zadeklarowanym) ogłosił, że w Polsce oszukuje się konsumentów używając do produkcji piwa bydlęcej żółci. Ta miejska legenda powtórzona została przez kilkanaście różnych portali internetowych, a nawet stała się treścią interpelacji poselskiej złożonej przez posła Jaworskiego z PiS. W którymś momencie, ktoś się chyba zorientował, że w Polsce jest za mała produkcja wołowiny, żeby wystarczyło żółci do zaprawienia blisko czterdziestu milionów hektolitrów produkowanego rocznie piwa, więc ubogacono mit o miejsce pochodzenia i formę żółci. Zaczęto więc powtarzać, że browary używają sproszkowanej bydlęcej żółci z Chin. Dodatkowo jeszcze pojawiły się informacje, że żółć nadaje charkaterystyczny żółty kolor piwa. Jest to piramidalna bzdura. Chmielu używa się do produkcji piwa niezwykle mało, a w browarach koncernowych jeszcze mniej. W dodatku jest to najczęściej chmiel przetworzony do postaci ekstraktu (gęsta, zielonkawo-żółta, bardzo gęsta ciecz – może stąd te skojarzenia), ale to cały czas jest chmiel.
--- Koniec cytatu ---
Nawiązując do tytułu publikacji Kopyry... wyszedłeś na głupka :)
Soulscream:
Poraz kolejny heheh. Propsy za Kopyrę :).
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 15:52:46 ---Jeśli Twoje środowisko charakteryzuje się nie przyjmowaniem do wiadomości, że coś czego jesteś wyznawcą (iphone, Star Conflict, inna bzdura) dla innych nic nie znaczy, to pójdę dam chyba na mszę dziękczynną, że znalazłem sie na tym przeciwległym biegunie.
Nie wiem czy zauważyłeś że w przeciwieństwie do Ciebie, NIKT nie naciska żebyś grał w EVE. A patrząc na to jak się plączesz w wypowiedziach w zachwytach nad SC, większość nawet byłaby w stanie odwodzić Cie od pomysłu powrotu do EVE... każdy spadek średniego IQ graczy szkodzi tej grze.
Nie staraj sie tylko ripostować że już spadł bo ja tam gram, jak widzisz łatwo Cię rozgryźć.
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem to zaparcie w próbie przekonania innych do swoich racji. Już wiele postów temu, starzy gracze, którzy niejedną grę zwiedzili, w tym i te Twoje SC, wykazali że piszesz głupoty, a Ty wciąż swoje.
Mój dziadunio miał bardzo mądre powiedzenie - jeśli dziesięć osób mówi że jesteś osłem, to nie dyskutuj, tylko zakładaj chomąto i zapierdalaj orać pole.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze nie jestem wyznawca czegokolwiek, a akurat idiotów od iphone szczególnie :)
Na msze jeśli jesteś katolikiem zawsze warto iść a za intencje dziękuję.
Nigdy nie wciskałem nikomu na sile żeby grał w SC akurat każdy kto tutaj pisze z marginalna wiedza na ten temat próbuje mnie przekonać, że to co widziałem nie miało miejsca, a to akurat jest zabawne dlatego odpisuję.
Najczęściej ktoś z tu obecnych robi konto w SC polata okolice 3 poziomu nic nie zobaczy poza samouczkiem, a potem wchodzi na centrale i pisze że to szmelc :)
Dlatego odpisuje każdorazowo, że się myli i tłumacze jak 5 latkowi dlaczego, bo być może inni chętni zagrać przeczytają te bzdury i postanowią nie wyrabiać sobie własnego zdania, a to było by głupie.
Miałeś bardzo mądrego dziadunia szkoda, że po drodze gdzieś ta mądrość się ulotniła.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 16:02:43 ---Miałeś bardzo mądrego dziadunia szkoda, że po drodze gdzieś ta mądrość się ulotniła.
--- Koniec cytatu ---
Ależ skąd, próbowałem, jego wzorem, w sposób delikatny przekazać Ci pewną informację, ale znów Cie przeceniłem, do Ciebie trzeba prosto z mostu, aluzje nie docierają :-X
Nawet taka nieskomplikowana, specjalnie stworzona dla mało kumatych :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej