Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xanowron:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:23:23 ---Jeżeli czego nie ma nagranego na youtobe to nie znaczy że nie istnieje :).
Jeżeli chcesz zarobić na poradnikach masz pole do popisu jak widzisz jest rynek :) zrób kanał na miarę Multiego z Wota albo innych kasa sama wpadnie.
--- Koniec cytatu ---
Już widzę miliony które można zarobić na poradnikach do star conflict (i to jeszcze po polsku).
Problem z tym że tego nie ma na yt jest taki, że (przynajmniej ja, ale pewnie inni też mają takie podejście) jestem człowiekiem który lubi zobaczyć jak ma wyglądać towar zanim go kupi (czy poświęci parę tygodni na grind żeby do tego dojść). Nie dziwię się, że gra ma tak mało nowych graczy skoro kontent poza samą grą jest taki ubogi.
xantinos:
--- Cytat: qlko1 w Luty 15, 2016, 15:33:32 ---Mam zjeść kanapkę, ugryzłem kęs, jest ochydna. A ty mi mówisz, że nie mam prawa tej kanapki ocenić, póki nie zjem całej. Bzdura. Żółć w piwie to urban legend. Co? Runął świat?Wierzę, widziałem wyniki ostatnich wyborów ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja napisałem o talerzu kanapek ty o tej co ci nie smakowała po pierwszym kęsie, ja opisuje smaki pozostałych, a ty mi mówisz że każda jest z tym co zjadłeś.(Juz jak chcesz kulinarne porównania)
Akurat ostatnie wybory i ich zwycięzca jest również moja zasługa, więc ja śpię spokojnie, a pana Antoniego mogę zaprosić na kawę i ciasteczka :) nie koniecznie o 5 rano.
Powiedz to mojemu gastrologowi może ci uwierzy, ale diagnozę miał inna nadkwasota tylko po wypiciu wybranych gatunków piwa bez chmielu.
Urban legend ? nie można po polsku ?
Soulscream:
Specjalista od SC się do mnie nie odzywa.Jak żyć.
xantinos:
--- Cytat: xanowron w Luty 15, 2016, 15:41:41 ---Już widzę miliony które można zarobić na poradnikach do star conflict (i to jeszcze po polsku).
Problem z tym że tego nie ma na yt jest taki, że (przynajmniej ja, ale pewnie inni też mają takie podejście) jestem człowiekiem który lubi zobaczyć jak ma wyglądać towar zanim go kupi (czy poświęci parę tygodni na grind żeby do tego dojść). Nie dziwię się, że gra ma tak mało nowych graczy skoro kontent poza samą grą jest taki ubogi.
--- Koniec cytatu ---
O małej liczbie graczy też już pisałem korporacje są liczne akurat ta w której jestem, a jest to jedna z 3 polskich które znam liczy około 50 luda aktywnych ciekawe ile jest polskich w eve z taka ilością graczy. Zaznaczam że to wyniki z ostatnich 14 dni codziennie dochodzi 2-5 nowych graczy.
Grid do 6 poziomu jest szybki odblokowuje ci wystarczająca ilość systemów żebyś sprawdził czy ci to pasuje.
Szkoda, że nie grałeś w sobotę i niedziele było 50% więcej synergii i kasy dla wszystkich z okazji walentynek.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:32:57 ---A ty nawet nie potrafisz zrozumieć, że reprezentujesz odrębny biegun który w moim środowisku jest postrzegany jak Ja w Twoim :), ktoś tam już pisał gdzieś tutaj o podziale społeczeństwa i ono jest jasno widoczne.
Uwierz mi nie wszyscy są tacy jak ty czy większość z centrali jest więcej ludzi myślących o pewnych sprawach tak jak ja, i tak rozumiem, że tego nie rozumiesz :) w odróżnieniu do ciebie ja to pojmuje doskonale.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli Twoje środowisko charakteryzuje się nie przyjmowaniem do wiadomości, że coś czego jesteś wyznawcą (iphone, Star Conflict, inna bzdura) dla innych nic nie znaczy, to pójdę dam chyba na mszę dziękczynną, że znalazłem sie na tym przeciwległym biegunie.
Nie wiem czy zauważyłeś że w przeciwieństwie do Ciebie, NIKT nie naciska żebyś grał w EVE. A patrząc na to jak się plączesz w wypowiedziach w zachwytach nad SC, większość nawet byłaby w stanie odwodzić Cie od pomysłu powrotu do EVE... każdy spadek średniego IQ graczy szkodzi tej grze.
Nie staraj sie tylko ripostować że już spadł bo ja tam gram, jak widzisz łatwo Cię rozgryźć.
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem to zaparcie w próbie przekonania innych do swoich racji. Już wiele postów temu, starzy gracze, którzy niejedną grę zwiedzili, w tym i te Twoje SC, wykazali że piszesz głupoty, a Ty wciąż swoje.
Mój dziadunio miał bardzo mądre powiedzenie - jeśli dziesięć osób mówi że jesteś osłem, to nie dyskutuj, tylko zakładaj chomąto i zapierdalaj orać pole.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej