Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 15:13:05 ---Ależ ja nie mam żadnej taktyki :D Po prostu czytam co wypisujesz i prowokuję Cię do dalszego pisania, coraz większych głupot :D I dochodzę do wniosku że nie wyszedłem z wprawy :) Mimo długiej przerwy.
Wciąz umiem strollować bufona który jest święcie przekonany o swojej zajebistości :D
Do jednego tylko muszę się odnieść, miejskich legendach o żółci w piwie :D
Czkawki dostałem ze śmichu :D
--- Koniec cytatu ---
Widzisz ja też się świetnie bawię bo dziś mam mało zajęć i zabijam czas.
Prowokuje do Twoich wpisów, jeszcze się nie zdarzyło żebyś nie odpisał czyli lubisz to robić, a jak mnie dwa dni nie było to ogarnął cie smutek zacytować ?
Znasz kogoś kto pracuje w koncernie piwnym ? Popytaj jak się przyspiesza produkcję "piwa".
Napij się wody, albo niech ktoś cie przestraszy nie chce mieć na sumieniu poczciwca, który zejdzie z powodu czkawki.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:21:10 ---Widzisz ja też się świetnie bawię bo dziś mam mało zajęć i zabijam czas.
Prowokuje do Twoich wpisów, jeszcze się nie zdarzyło żebyś nie odpisał czyli lubisz to robić, a jak mnie dwa dni nie było to ogarnął cie smutek zacytować ?
Znasz kogoś kto pracuje w koncernie piwnym ? Popytaj jak się przyspiesza produkcję "piwa".
Napij się wody, albo niech ktoś cie przestraszy nie chce mieć na sumieniu poczciwca, który zejdzie z powodu czkawki.
--- Koniec cytatu ---
Ty nawet nie potrafisz wymyślić własnej riposty, powtarzasz złośliwości które są skierowane w Twoim kierunku :-X
Eh, zaczynam tęsknić za Sokołem, przynajmniej inteligentny był.
Zgudi:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:23:23 ---Jeżeli czego nie ma nagranego na youtobe to nie znaczy że nie istnieje :).
--- Koniec cytatu ---
PVP w open space. Nikt nie widział ale mówią, że jest. To jak z zaginioną Atlantydą.
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 15:27:33 ---Ty nawet nie potrafisz wymyślić własnej riposty, powtarzasz złośliwości które są skierowane w Twoim kierunku :-X
--- Koniec cytatu ---
A ty nawet nie potrafisz zrozumieć, że reprezentujesz odrębny biegun który w moim środowisku jest postrzegany jak Ja w Twoim :), ktoś tam już pisał gdzieś tutaj o podziale społeczeństwa i ono jest jasno widoczne.
Uwierz mi nie wszyscy są tacy jak ty czy większość z centrali jest więcej ludzi myślących o pewnych sprawach tak jak ja, i tak rozumiem, że tego nie rozumiesz :) w odróżnieniu do ciebie ja to pojmuje doskonale.
Qlko1:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 12:57:07 ---Powiedz mi co to za wyczyn nakopać 2 razy liczniejszej flocie znaczy, że to booty nie gracze bo z równym ich skilem nawet nie było by rozmowy o cieniu szans.
--- Koniec cytatu ---
Duży wyczyn, ale nie oczekujemy, że zrozumie to ktoś, kto swoją największą bitwę w EvE rozgegrał z Sanshą na anomalce.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 13:04:54 ---Większość kliknie kilka bitew do max 3 tiera i już wszystko wie, a gówno wie i gówno widział, ale mądrzy się jak Niesiołowski na każdy temat.
Pograj wbij 9 tier odblokuj wszystko zagraj z korporacja, polataj w open space, a potem krytykuj jeżeli ci się nie podoba.
--- Koniec cytatu ---
Mam zjeść kanapkę, ugryzłem kęs, jest ochydna. A ty mi mówisz, że nie mam prawa tej kanapki ocenić, póki nie zjem całej. Bzdura.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 13:08:31 ---W większości gier gdzie jest market są kradzieże kont i problemy innej natury jak ktoś lubi ekonomie niech sobie poszuka gry ekonomicznej SC nie jest dla niego.
--- Koniec cytatu ---
Argument rewelacyjny. "W większości przypadków gdzie dochodzi do gwałtów, ofiarami są kobiety" - znaczy gdyby kobiet nie było, to i gwałtów by nie było. Teraz będzie dla Ciebie szok. Wiesz, że wielu ludzi gra w EVE ze względu na rozbudowany market, co oznacza, że SC nijak nie może zostać nazwane następcą EVE?
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 13:12:09 ---Nie w open space masz wolną amerykankę, ale widełki działają w inny sposób, nie możesz wlecieć do systemu jeżeli masz za niski poziom statku
--- Koniec cytatu ---
"Open space" charakteryzuje się tym, że możesz wlecieć wszędzie. Jeśli nie możesz, bo coś, to to nie jest open space.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 14:21:14 ---Swoją droga może wasi szefowie powinni się zainteresować wasza wydajnością ?
--- Koniec cytatu ---
Póki płaci mi za myślenie, a nie za grind, mogę spać spokojnie.
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 14:45:07 ---No było by ale ta gra nie ma być łatwa :) masz spędzić ileś godzin na walkach pvp w open space, jak chcesz posiadać unikalne statki.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie przyznałeś, że gra z założenia oparta jest na tępym grindowaniu. Nie możesz przeskoczyć masy nolifów myśląć nieszablonowo. Musisz po prostu grać więcej niż oni. I to ma być konkurencja dla EvE? Kpina
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:21:10 ---Znasz kogoś kto pracuje w koncernie piwnym ? Popytaj jak się przyspiesza produkcję "piwa".
--- Koniec cytatu ---
Znam. Ba, znam nawet kogoś kto takie zakłady kontroluje. Żółć w piwie to urban legend. Co? Runął świat?
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:32:57 ---Uwierz mi nie wszyscy są tacy jak ty czy większość z centrali jest więcej ludzi myślących o pewnych sprawach tak jak ja, i tak rozumiem, że tego nie rozumiesz :) w odróżnieniu do ciebie ja to pojmuje doskonale.
--- Koniec cytatu ---
Wierzę, widziałem wyniki ostatnich wyborów ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej