Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
xantinos:
--- Cytat: sztosz w Luty 15, 2016, 14:43:16 ---Oj, było by miło, tylko problem polega na tym, że ty wszystko tak szalenie generalizujesz i ślepo w swoje generalizacje wierzysz, że zapewne nie zmieści Ci się w głowie w ogóle możliwość przyjęcia do świadomości tego, że ktoś może szefa nie mieć. Wynika to pewnie z tego, że nie potrafisz spojrzeć inaczej niż przez pryzmat siebie, co jest typowe u ludzi o twoich cechach intelektualnych. Więc może zamiast pytać naszych domniemanych szefów, spytaj swojego co myśli o twojej wydajności :)
--- Koniec cytatu ---
Mój znaczy Ja ma się dobrze i świadomie traci czas ku uciesze gawiedzi przy porannej kawie :)
Ojojo posypało się tak mi przykro ...
To jak już pozamiatasz szczękę z podłogi napisz jeszcze coś równie intrygującego bo na jutro na te 15 minut nie starczy :)
xanowron:
Panowie tutaj gadu gadu, a ja delikatnie się przypominam: chciałbym zobaczyć na yt jak wygląda to słynne pvp w open space.
Da się załatwić kolego xantinos?
xantinos:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 14:45:51 ---I to jest ta analiza? Biedny musi być ten kto zna tylko piwa z lidla... pewnie tylko z wyglądu bo mama jeszcze nie pozwala.
Poza tym miała to być analiza psychologiczna nie rozbiór nicka.
Swięte słowa...
;D
Dlatego chyba dalej sobie potrolluje :D
--- Koniec cytatu ---
Akurat w lidlu piwa jest więcej niż dajmy na to w biedronce.
Większość tego gówna na rynku nie powinno nawet nazywać się piwem skład: słód jęczmienny, woda i nie dopiszą żółć bydlęca.
Jak chce piwa pije regionalne albo sam robię.
Słuchaj ja wiem, że Twoja cała taktyka będzie sprowadzać się do uczepienie analizy, ale dokładnie wiesz do czego moimi postami zmierzam tylko udajesz to co udajesz :)
Nigdy nie porozumiałem się z lemingiem chyba, że ozdrowiał ( tak są rzadkie przypadki najczęstsze wśród frankowiczów) i nigdy się nie porozumiem bo to wynika ze swoistych różnic płaszczyznowych, systemu wartości , wychowania, światopoglądu.
Jedni są świadomi pewnych spraw i samodzielnie zdobywają wiedzę innych ukształtowały pewne media,internet i otoczenie :) przejście na tą druga stronę jest niesłychanie trudne ... prościej wkleić Macierewicza, albo napisać o krzyżach pod belwederem lub o subtelnej różnicy w robieniu laski ...
Zdaje się że SC to tylko pretekst do starcia światopoglądu :) Wy naprawdę nie macie z kim pogadać, a tyle ludzi w koło.
Tacy samotni .... żal mi was, ale nie złośliwie tak zwyczajnie po katolicku.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:03:25 ---Akurat w lidlu piwa jest więcej niż dajmy na to w biedronce.
Większość tego gówna na rynku nie powinno nawet nazywać się piwem skład: słód jęczmienny, woda i nie dopiszą żółć bydlęca.
Jak chce piwa pije regionalne albo sam robię.
Słuchaj ja wiem, że Twoja cała taktyka będzie sprowadzać się do uczepienie analizy, ale dokładnie wiesz do czego moimi postami zmierzam tylko udajesz to co udajesz :)
Nigdy nie porozumiałem się z lemingiem chyba, że ozdrowiał ( tak są rzadkie przypadki najczęstsze wśród frankowiczów) i nigdy się nie porozumiem bo to wynika ze swoistych różnic płaszczyznowych, systemu wartości , wychowania, światopoglądu.
Jedni są świadomi pewnych spraw i samodzielnie zdobywają wiedzę innych ukształtowały pewne media,internet i otoczenie :) przejście na tą druga stronę jest niesłychanie trudne ... prościej wkleić Macierewicza, albo napisać o krzyżach pod belwederem lub o subtelnej różnicy w robieniu laski ...
Zdaje się że SC to tylko pretekst do starcia światopoglądu :) Wy naprawdę nie macie z kim pogadać, a tyle ludzi w koło.
Tacy samotni .... żal mi was, ale nie złośliwie tak zwyczajnie po katolicku.
--- Koniec cytatu ---
Ależ ja nie mam żadnej taktyki :D Po prostu czytam co wypisujesz i prowokuję Cię do dalszego pisania, coraz większych głupot :D I dochodzę do wniosku że nie wyszedłem z wprawy :) Mimo długiej przerwy.
Wciąz umiem strollować bufona który jest święcie przekonany o swojej zajebistości :D
Do jednego tylko muszę się odnieść, miejskich legendach o żółci w piwie :D
Czkawki dostałem ze śmichu :D
xanowron:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 15:04:24 ---przecież są filmy poszukaj ja za hollywod nie robię gram dla siebie i rozrywki :)
prosze z pvp pewnie nie ma bo to nie ten etap gry jeszcze żeby ludzie tutoriale robili wszyscy griduja niszczyciele teraz, ale jest z exploracji i klepania npc
https://www.youtube.com/watch?v=VBegHNfzb68
https://www.youtube.com/watch?v=ikaKUwaEPs0
--- Koniec cytatu ---
Czyli to pvp w open space (dla którego Twoi rozmówcy grają w eve) jeszcze nie istnieje w praktyce, ale na pewno będzie pogromca tego co znamy z eve?
Nie interesują mnie tutoriale tylko zwykły gameplay.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej