Forum Gry > Inne gry

Star Conflict

<< < (22/96) > >>

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 13:09:01 ---Nie mój drogi, nikt nie objeżdża gry jako takiej, tylko Ciebie, za to że wygadujesz głupoty.
Nie dociera do Ciebie że MAMY porównanie, ponieważ jak wielu tu pisało, grało w SC, albo i teraz pogrywa.

--- Koniec cytatu ---
O czym ty piszesz masz podstawowe braki w wiedzy na temat tej gry wyłazi z ciebie dyletant na całej lini ,a robisz z siebie autorytet w tym temacie.
Napisz cos sensownego to odniose sie do tego merytorycznie na wycieczki osobiste odpowiadam równie złośliwie.

VonBeerpuszken:

--- Cytuj ---O czym ty piszesz masz podstawowe braki w wiedzy na temat tej gry wyłazi z ciebie dyletant na całej lini ,a robisz z siebie autorytet w tym temacie.
Napisz cos sensownego to odniose sie do tego merytorycznie na wycieczki osobiste odpowiadam równie złośliwie.

--- Koniec cytatu ---
Przecież napisałem wyraźnie o czym piszę. Rysować mam zacząć?

Soulscream:

--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 14:21:14 ---Sek w tym, że wy czujecie się dobrze w swoim towarzystwie bo nie ma miedzy wami żadnych różnic jest was tu może z 10 max z tego co czytam.
Mógłbym wam nakreślić profil psychologiczny bo mam 5 takich szwagrów równie zabawnych ,ale bawi mnie jak łatwo można was rozdrażnić i jak połowa dyskusji opiera się na grafice z demotywatorów albo youtube bo macie problemy z wyrażeniem prostych rzeczy słowem pisanym.
Stanowicie dobra rozrywka dla grona moich znajomych którym to czytam codziennie do kawy :) dlatego jeszcze tutaj zaglądam i odpisuje :)
Jest grono ludzi, które szuka tutaj informacji, ale to raczej odosobnione wyjątki gro to znudzeni w pracy.
Swoją droga może wasi szefowie powinni się zainteresować wasza wydajnością ?

P.S jest może tutaj jakiś moderator ? Bo chyba zdrowy offf top się zrobił, a miało być o grze.

--- Koniec cytatu ---

Aha. Brakuje Ci argumentów zaczynają się wycieczki w community. Widzisz jest taki wątek o GW2. Chłopak sobie postuje swoje rzeczy i każdy ma wyjebke w pewnym sensie bo nie nazywa czarnego białym, a ty Tak robisz. O Eve nie masz pojęcia i nie możesz się przyznać po prostu, ze SC to taki WoT w kosmosie i nie ma większej wartości jako sandbox. A jak nie wiesz jak działa sandbox. To poczytaj sobie o Delve War I i II w eve i później jak głośno było tym w międzynarodowych mediach. Albo... jak community może się zjednoczyć kiedy ktoś odejdzie z tego świata w tragiczny sposób. Hintów Ci nie będę dawał zbyt dużo, ale wpisz sobie VileRat .

p.s Robisz z siebie niestety głupka i każdy z Ciebie szydzi.Poczytaj ten wątek za jakiś czas i spójrz na siebie krytycznie i niech dojdzie do Twojej kapuścianej głowy, że SC nawet ułamka eve nia ma, bo to dwie różne gry kompletnie.

Soulscream:
HALO MODERATOR, TROLLA TU MAMY CO IDZIE W ZAPARTE. KINGSAJZ DLA KAŻDEGO.

xantinos:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Luty 15, 2016, 14:29:45 ---No to słuchamy.

--- Koniec cytatu ---
Ależ kolego VonBeerPuszken = puszka piwa dla niemieckiego arystokraty z lidla ?
Swego czasu pamiętam taka anegdotę ".. że po takich panach to mój dziadek na konia wsiadał "
Nie odbieraj rozrywki moim znajomym proszę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej