Forum Gry > Inne gry
Star Conflict
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 14:09:09 ---skoro nie wiesz to ja ci tego nie powiem :)
--- Koniec cytatu ---
A skąd mam wiedzieć czego jestem nieświadomy? Na tym chyba polega nieświadomość czegoś, prawda?
sztosz:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 14:06:39 ---o widzisz blisko :) nawet dokładnie tak
--- Koniec cytatu ---
Xantios, to ja Ci może wytłumaczę, to ty jesteś tym Kaczyńskim który nie daje się przekonać. Ja wiem, że ty tego nie jesteś w stanie pojąć, pewnie odpiszesz mi jakąś bzdurą znowu, ale przynajmniej można się z Ciebie pośmiać. Dawno nikogo tak śmiesznego nie czytałem tu na centrali.
PS. Tego też pewnie nie pojmujesz, ale jest różnica między byciem śmiesznym a zabawnym.
Filip Bonn:
--- Cytat: xantinos w Luty 15, 2016, 12:57:07 ---
Powiedz mi co to za wyczyn nakopać 2 razy liczniejszej flocie znaczy, że to booty nie gracze bo z równym ich skilem nawet nie było by rozmowy o cieniu szans.
--- Koniec cytatu ---
Nie wierzę, że graleś w EVE, to nie może być prawda.
xantinos:
--- Cytat: sztosz w Luty 15, 2016, 14:11:58 ---Xantios, to ja Ci może wytłumaczę, to ty jesteś tym Kaczyńskim który nie daje się przekonać. Ja wiem, że ty tego nie jesteś w stanie pojąć, pewnie odpiszesz mi jakąś bzdurą znowu, ale przynajmniej można się z Ciebie pośmiać. Dawno nikogo tak śmiesznego nie czytałem tu na centrali.
PS. Tego też pewnie nie pojmujesz, ale jest różnica między byciem śmiesznym a zabawnym.
--- Koniec cytatu ---
Sek w tym, że wy czujecie się dobrze w swoim towarzystwie bo nie ma miedzy wami żadnych różnic jest was tu może z 10 max z tego co czytam.
Mógłbym wam nakreślić profil psychologiczny bo mam 5 takich szwagrów równie zabawnych ,ale bawi mnie jak łatwo można was rozdrażnić i jak połowa dyskusji opiera się na grafice z demotywatorów albo youtube bo macie problemy z wyrażeniem prostych rzeczy słowem pisanym.
Stanowicie dobra rozrywka dla grona moich znajomych którym to czytam codziennie do kawy :) dlatego jeszcze tutaj zaglądam i odpisuje :)
Jest grono ludzi, które szuka tutaj informacji, ale to raczej odosobnione wyjątki gro to znudzeni w pracy.
Swoją droga może wasi szefowie powinni się zainteresować wasza wydajnością ?
P.S jest może tutaj jakiś moderator ? Bo chyba zdrowy offf top się zrobił, a miało być o grze.
VonBeerpuszken:
--- Cytuj ---Mógłbym wam nakreślić profil psychologiczny
--- Koniec cytatu ---
No to słuchamy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej