Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga Skarg i Wniosków mk2

<< < (17/18) > >>

[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
omg, doom, wtf czlowieku.
narzucasz cenzure jak TVP1.
dobra zmiana.
zal. przez ludzi takich jak ty swietujemy 100 lecie niepodleglosci.
ciagle zarcie i zawisc wewnetrzna doprowadza ze polskie community jest jakie jest.
a teraz mozesz skasowac ten post i moje konto, bo pewnie lamie regulamin badz niewygodne tresci :)

Amek Vi:
Wchodzie na to forum głownie w celach humorystycznych, natomiast ten temat wypierdolił skalę w moim mierniku zażenowania. Zachowujecie się jakby Wam Doom matkę ping-pongiem zabił, idzie spamować polisza. 8)

P.S.

Na elektrodzie dostalibyście perma i bojówkę radia maryja na adres korespondencyjny, pfff.

Doom:
Po pierwsze wątek poleciał ponieważ nie spełniał wymogów regulaminowych.
Po drugie jeśli autorowi wątku nie chciało się w pierwszej kolejności przed kliknięciem przycisku wyślij sprawdzić czy jest on ok, to mi się nie chce go przywracać. (steven0ise to nie jest Twój pierwszy wątek rekrutacyjny)
Po trzecie skoro to forum to padlina w waszej opinii to dlaczego macie taki ból w końcu pleców o to jak nim zarządzam nie zmiennie odkąd jestem adminem? Paragraf o wywalaniu wątków rekrutacyjnych nie wziął się z niczego, tylko właśnie z braku kompetencji rekruterów
Po ostatnie z terrorystami nie negocjujemy. Od mojej decyzji możecie jeszcze się odwołać do Xarthiasa, zapewniam że jeśli będzie miał czas odpowie wam poniżej miesiąca. Jeśli się ze mną zgodzi ściężka reklamacyjne jest wyczerpana.

Xarthias:
Ej, kurła, czego mnie budzą z zimowego snu?
Doom jest adminem, więc przypominam dwa najważniejsze punkty regulaminu:
1. Admin ma zawsze rację. I basta.
2. W pozostałych przypadkach patrz punkt pierwszy.

Koniec, kropka.

Jeśli komuś na tym "zdychającym forum" to przeszkadza, to służę uprzejmie usługą usuwania konta, banowania IP żeby nie korciło i takie tam. Całkiem za darmo.

Jeśli ktoś uważa, że jakiś wątek nie jest zgodny z regulaminem, są narzędzia do zgłaszania tego.
Jeśli ktoś uważa, że regulamin można poprawić - poprosimy propozycje, jeśli uznamy ja za sensowne to je wdrożymy.

A PLEBSowi gratuluję pomysłu i darmowej reklamy, dawno nic tu nie wzbudziło takiej wrzawy :)

Dobranoc

Zsur1aM:

--- Cytat: Xarthias w Listopad 30, 2018, 08:28:05 ---Jeśli ktoś uważa, że regulamin można poprawić - poprosimy propozycje, jeśli uznamy ja za sensowne to je wdrożymy.

--- Koniec cytatu ---

Proszę bardzo..
Admin powinien wskazać punkt regulaminu który naruszył(a) osoba/temat.
Żadne treści nie powinny być usuwane, tematy powinny być przenoszone do kategorii śmietnik/flamewar, a nie wsadzane.. tam gdzie są wsadzane.

..a szczerze? szkoda strzępić ryja   :-X, bawcie się w tej swojej piaskownicy póki jeszcze macie tych 5-ciu użytkowników.

over and out.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej